Serenay sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 21:00

Doktor umit A**** ilaçsız yasam sitesinden birkaç tane ürün aldım ve belge görmek istedim ancak aylardır beni oyalıyorlar. Sahteliğinden şüphe duyuyorum. O kadar para verdim ama kullanmaya korkuyorum. Belgeleri yoksa en bastan iade ederdim aylardır oyalandığım için kaldı elimde. İade de kabul etmezler açılmamış ürün olduğu halde. Bir daha asla böyle kişilerden bir şey almayacağım.

Yorumlar (8)

Fatma
Fatma

Instagram'da iki sitede yorum yapmışım. Almanya'dan Bio organik vitaminleri alıyorum ve bu kadar pahalı değil diye. Ve beni engellemişler?! Dış macunu alacaktım ama iyi ki almadım. Çok şüpheli ve düşündürücü?!

Gönül
Gönül

Ben de birçok ürün alacaktım ama öncelikle bu sayfaya bakmak istedim. İyi ki de bakmışım. Herkes internet alışverişlerde öncelikle bu sayfaya bakmalı derim.

Sepete ürünleri ekledim ama site biraz itici geldi, devasa indirimler (ama çok yüksek fiyattan normal fiyata inmiş :) ), daha ortada bir şey yokken tepede ücretsiz kargo kazandınız yazıları vs. Daha sonra bu şikayetteki yazışmayı gördüm ve kararım netleşti, uzak durmak lazım. Belgeyi firmadan istedik ne? Sen bu işi yapıyorsun, bu belgelerin zaten alınmış ve sende duruyor olması lazım. Şikayet sahibi, çok teşekkürler gayretiniz ve duyarlılığınız için.

Serenay

Ben teşekkür ederim. Bence de site ilaç sitesi değil gibi kampanya indirim bilmem ne habire. Ben de oradan bir işgillendim araştırdım sordum zaten.

Murat
Murat

Merhaba hangi ilaçları aldınız tavsiye etmiyorsunuz galiba

Serenay

Krill oil, omega 3 ve probiyotik aldım. Etkisi var mi yok mu anlamadım düzenli kullanamadım zaten. Tavsiyede bulunup bulunmamam doğru olmaz ama aramızda gecen diyalog bu şekilde.

Rukiye
Rukiye

Merhaba bir sonuç aldınız mı, ilaçları kullanmaya devam ediyor musunuz

Serenay

İlaçları korkumdan düzenli kullanamıyorum arada bir içiyorum fayda da zarar da hissetmedim henüz. Bana dönüş yapmadılar yapmazlar da zaten belli nasıl bir firma olduğu.

Necibe sonuçtan hiç memnun değil

Yan Etki Yapan Ürüne İade Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

06 Ağustos 2025 18:27
yan-etki-yapan-urune-iade-ve-musteri-hizmetleri-magduriyeti-1.jpg
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Alerjiye Neden Olan Probiyotiklerin İadesi Reddedildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

08 Eylül 2025 19:38

Dr. Ümit Aktaş Klinik Hizmetleri Hakkında Tarafsız Değerlendirme