Buse sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Nüket Eroğlu Yüzde Yanıklar Oluştu

05 Aralık 2023 00:44

Yedi ay önce Nişantaşı'ndaki kliniğe annemin yüz lekeleri için gittik ve leke tedavisi uygulandı. 'Acısız' denilen işlemden annem ağlayarak çıktı ve iki seans boyunca aynı acıyı yaşadı. Lekeler geçmediği gibi, cihazın bıraktığı izler yüzde yanık şeklinde şeritler halinde kaldı. Şikayet amaçlı kliniğe gittiğimizde ise oldukça sert bir tutumla karşılaştık. Kişisel olarak ağır ifadeler kullanıldı. Doktor tarafından 'Psikolojiniz bozuk' gibi sözler sarf edildi. Kısacası, sağlığı ticarete dökmüş bir yer olduğunu düşünüyorum.

Necla
Necla

Merhaba bende leke için 3D babyface işlemini yaptırmayı düşünüyordum lekelerim için gerçekten sizde hiç değişiklik olmadı mı bilgi verisinz

Buse
Buse

Merhabalar, hayır aksine daha farklı cihaz lekeleri oluştu şerit şeklinde çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim zira ben hiç memnun kalmadım

Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Neslihan Dolar Klinikte Yaşanan Tedavi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Ağustos 2024 17:55
dr-neslihan-dolar-klinikte-yasanan-tedavi-sorunlari-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.pdf

02 Eylül 2025 17:40
Babyface 3D Lazer Sonrası Yüzümde Kalıcı Hasar Ve İlgisiz Klinik Mağduriyeti
babyface-3d-lazer-sonrasi-yuzumde-kalici-hasar-ve-ilgisiz-klinik-magduriyeti-1.jpg
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tedavi Sonrası Yüzümde Kalıcı Hasar Riski

17 Ocak 2025 16:24