Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ersin Arslan Hastanesi Mücahitler Ek Binası Şikayeti

Dr. Ersin Arslan Hastanesi Mücahitler Ek Binası Şikayeti
09 Kasım 2024 22:03

Hemşirenin ilgisizliği ve azarlaması ve ilaç saatini erken vermesi.
09.11.2024'de gece 12 civarı kızım 2 ay 20 günlük uykudayken öksürerek boğulur gibi oldu ve yarım saat geçtikten sonra nöbetçi olan hemşireye gittim durumu anlattım bakması için beni azarlayarak sen annesisin gazi vardır sen bileceksin dedi.

Üstüne basa basa bir şikayeti olmasa bu kadar ağlamaz çığlık atmaz dedim benim yapabileceğim bir şey yok dedi azarlayarak ardından odaya geldim kızımı ters çevirip sırtına pat pat vurarak müdahale ettim ve sakinleştirdim sonra odadan çıkıp şikayet kağıdı aldım kalem istediğimde bana dalga geçerek yarın yazarsın dedi ve şu an saat 1 buçuk hala odaya gelmedi ben o an kızımı kaybedebilirdim.

Kızımla ilgilenilmedi bu gerekli yerler incelensin gerekirse saat 12 den itibaren olan kameralara bakılsın... Ve ilaçlarımızı da erkenden bize veriyor şu an sabah 4 te alınacak ilacı 8 Kasım saat 10 da bize verdi bir daha hiçbir şekilde bu hemşire odalara gelip Kontrol etmiyor lacivert uzun tunikli lacivert eşarplı bir hemşire 9 Kasım tarihinde gece nöbetinde olan hemşire

09 Kasım 2024 01:36

09.11.2024 tarihinde saat 00.00 da 2 aylık kızım uykudan önce öksürmeyle sonra kusacak gibi öğürmeye tıkandı ve ardında ağlayarak uyandı yarım saat susturmaya çalıştım ve hiçbir şekilde çığlıklarını dindiremedim saat 00.30 da nöbetçi olan hemşirenin kapalı boydan lacivert giyen bir bayan yanına giderek durumu belirttim ve bana benim yapabileceğim bir şey yok diyerek beni odama yolladı benim kızımın o an boğulma tehlikesi vardı odaya girip sırtına pat pat yaparak kızımı sakinleştirdim ve hiçbir şekilde hemşire muayene etmedi kızım o an ölebilirdi bu konu hakkında ilgilenmenizi istiyorum yoksa bu durumu ardından odadan çıkıp şikayet kağıdı almaya gittiğimde kalem istedim bana dalga geçerek yarin yazarsın yarin dedi ve kızıma hala müdahale edilmedi ve 09.11.2024 sabah saat 4 te alması gereken buhar ilacını enjektöre çekerek erken veriyor ondan sonra odaya bir daha gelmiyor sabah 4 alınacak ilacı bana 8 Kasım saat onda hiçbir hijyenik olmadan direk enjektörle verdi.

Ek

İlgisiz Hemşire Yüzünden Yaşanan Zor Anlar

07 Nisan 2025 04:49
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Ve İlgisizlik: Kızımın Sağlığı Tehlikeye Atıldı

20 Ekim 2024 12:25
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 03:51

03 Kasım 2023 10:59