Dr. Bilgehan Aydın'ın Üslubunu Beğenmedim.

06 Mart 2024 15:50

7 Ocak'ta Asya Hastanesi'nde bulunan Dr. Bilgehan Aydın bey ile bbl ve meme protez için görüşmeye gittim. Üslup konuşma tarzı, verdiği örneklemeler asla yakıştıramadım ve beğenmedim.

Sonrasında kendisi hakkındaki yorumları okuyunca iyi ki dedim. Ayrıca telefonda verilen fiyattan 50 bin kadar fazla fiyat çıkarıldı.
Hasta memnuniyeti önemli diye düşünüyorum. Tabi ki tercih etmedim.

11 Mart 2024 12:59 (Şikayetten 4 gün sonra)

Benim
Benim

Ben bbl ameliyatını lipoyu göğüs küçültmeyi doktor bilgehan aydına oldum ve reklam karşılığı uyguna yapıyordu ve memnun kalıyordum en bastan tabi hastanede 1 en fazla 2 gün yatabiliyorsunuz sonra kovuluyor veya da extra ücret çıkarılıyor önceden söylenene uyulmuyor yani sonrasında telefona bakılmıyor ilgilenilmiyor ben bir lüzumsuzluk yaptım göğüs protezi ve burun ameliyatı da olmak istedim herkes doktoru değiştirirken ben sadik kaldım ama keşke kalmasaydım şu an küfür yedim hem esinden hem kendinden ilgi alaka 0 soru soruyorum kaç hafta sonra cevap veriliyor göğüs dikişim evden hiç çıkmadığım hep istirahat ettim halde yırtıldı pansuman yapıyorum geçmiyor burnum uzadı iğrençleşti nefes almam zorlaştı halada bir çözüm yok göğsüm maf oldu ve 1 aya eski hayatıma dönecektim hala yara içindeyim

Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Bilgehan Aydın Ameliyat Sonrası Beklenmedik Sonuçlar Ve İletişim Sorunları

14 Şubat 2024 18:02