Semih sonuçtan hiç memnun değil

Donanım Haber Haksız Banlama Ve İletişim Sorunları

15 Aralık 2024 23:41

Donanım Haber sitesi saçma sapan şekilde yönetiliyor, daha doğrusu yönetilmiyor. 2006 yılından bu yana hiçbir gelişme olmayan bir sitedir. Üyeliğime haksız yere 4 gün ban verilip, itirazda bulunmamın ardından 'Hesabınız açılmıştır' mesajı atıldıktan sonra sınırsız banlandım. Yanlışlık olabilir diye tekrar kayıt açtım ve durumu düzgünce belirttim fakat kayıt 3 gün sonra geri dönüş olmadan kapandı ve bitti.

21 Aralık 2024 12:47

Firmalara söylüyorum Bu tarz çoluk çocuğun yönettiği daha doğrusu yönetemediği siteye asla reklam ve anlaşma yapmayın. Kafasına göre kişileri engelleyen bir beyin yapısından bir şey bekleyemezsin, resimde işaretledim neden yeri bos bir şey yazmıyor görüldüğü gibi ve site gün içerisinde sürekli çevrimdışı hata veriyor bu demek oluyor ki siz siteye reklam verdiğinizde site çalışmadığında reklam gün ve saatini yanacak. Her zaman site çalışıyor mu diye kontrol edemeyeceğinize göre haliyle paranızı çalışmayan siteye vererek gün ve saati coğu firmaların çöpe gidiyor haberleri bile yok sitenin gün içinde sürekli hata verdiginden.

24 Aralık 2024 20:38

Bu arada ban sebebi yazmadıkları için tahminim su yondedir.  O yüzden bu foruma reklam vermeyi düşünen firmalar varsa bunları bilsin genelde kimse şikayet etmekle falan uğraşmaz yoksa bunlar her gün yüzlerce kez yaşanıyor ama dile getiren olmadığı için haberiniz olmuyor.

18 Eylül 2023 15:20

DonanımHaber Üyeliğim Durduk Yere Süresiz Ban Yedi

02 Ocak 2024 23:23
Hasan sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2025 12:45
"Site mükemmel şekilde çalışmak fakat Donanım Haber sitesinden hiçbir geri dönüş olmadı"

Gerekçesiz Ban Ve İletişimsizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

29 Ağustos 2025 10:02
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 20:47