20 Mart 2024 20:51838

20 Mart 2024 tarihinde saat 19.30 civarında Zonguldak Kozlu'daki Domino's Pizza şubesine dört arkadaş olarak gittik ve firma sorumlusuna kampanyalı fiyatları sorduk. Bize kampanya olmadığını ve 'Gel-Al' fiyatlarının önümüzdeki menüdeki gibi olduğunu söyledi. Seçimimizi yapıp ödememizi gerçekleştirdik. Daha sonrasında Domino's Pizza'nın internet sitesinde dört adet pizzanın 400 TL olduğunu gördük ve firma sorumlusuna neden 910 TL ödediğimizi sorduğumuzda, 'İnternetten sipariş verebilirdiniz.' yanıtını aldık. Defalarca kampanyalarını sorduğumu ve 'İnternetten bakabilirsiniz.' demesi gerektiğini belirttim. Siparişimi iptal etmek istediğimi söylediğimde, beş dakika bile geçmemiş olmasına rağmen siparişimi iptal etmediler. 400 TL'lik pizzayı 910 TL'ye satıp, üstüne 'İnternetten söyleseydiniz.' diyerek dalga geçer gibi bir tavır sergilediler. Domino's müşteri hizmetlerini aradığımda ise 'Restoran yapabilir.' şeklinde alaycı bir yanıt aldım. Domino's ile yaşadığım bu durum tamamen pişmanlık verici.

23 Mart 2024 00:41

20 Mart 2024 günü Domino's Pizza mağazasıyla ilgili sorun yaşadım ve şikayetvar.com aracılığı ile şikayetimi belirttim daha sonrasında Domino's Pizza yetkilisi olarak merve hanım arayarak 2 adet büyük boy pizza hediye ederek şikayetimi geri çekmemi sağladı sonrasında 22 Mart 2024 tarihinde 23:20 de hediye edilen pizza larımdan birini sipariş ettim fakat sipariş ettiğim Domino's Pizza mağazası 1 saat geçmesine rağmen siparişimi teslim etmedi ve mağazayı aradım mağaza yetkilisi siz şikayet mi ettiniz dedi bende evet bir sorun yaşadım ve pizza hediye ettiler dedim kendisi de bu pizzayı bu mağazadan almanız doğrumu dedi çünkü pizzadan ücret talep edemeyeceğini öğrendi bende ses kaydı başlattım ve daha sonrasında ben sizi arayacağım dedi ve telefonumu yüzüme kapattı yani nasıl bir firma anlayamıyorum gerçekten tamamen pişmanlık ve Domino's şikayet birimini aradım durumu anlattım ve siparişimin 1 saat geçmesine rağmen teslim edilmediğini ve yaşanan durumu anlattım istemediğimi söyledim gerçekten bir düzen getirilmesi gerekiyor artık Domino's dan pizza yemek dert oldu

20 Mart 2024 20:54 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın , Nurullah A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

21 Mart 2024 19:21

Domino's Pizza yetkilisi olarak arayan merve hanım sağ olsun gereken ilgiyi göstererek yardımcı oldu şikayetim kalmamıştır teşekkür ederim

21 Mart 2024 19:22

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Domino's Pizza Sipariş Sorunları Ve İletişim Eksikliği

Alper
23 Aralık 2023 18:45518

"Arayan müşteri temsilcisi yazılım eksiklikleri ile alakalı geliştirmelerin yapılacağını söyledi mağduriyetime hak verdi ve büyük boy pizza hediye etti ilgi ve alakasına teşekkür ederim"

1 Destek

Selin
12 Kasım 2023 00:161.271

"Teşekkürler"

Domino's Pizza Uygulama Hatası Ve Fazladan Fiyat Hatası

Domino's Pizza Siparişinde Fiyat Ve İndirim Sorunları!

Harun
12 Aralık 2024 22:32991

"Arayan müşteri temsilcisi, konuya çok hakimdi ve gerekli memnuniyeti sağladı, teşekkür ederim"

Domino's Pizza Farklı Fiyat Söyleyip Farklı İşlem Yapılması

Ahmet
16 Mart 2024 18:26468

"Merve hanım gayet kibarca gerekli açıklamayı yaptı. Aslında şubedeki arkadaşın yapması gereken açıklamaları ve bilgilendirmeleri kendisi yaptı, teşekkür ediyorum. Hediye pizza içinde Domino's'a ayrıca teşekkür ediyorum."

Domino's Pizza İnternet Kampanyası Ve Şube Fiyat Farklılıkları

Engin
7 Haziran 2024 21:56789

Az önce, 07/06/2024 tarihi 21:10 sularında Konya Akşehir Domino's'a gittim....

Tümünü Gör
Domino's Pizza Sipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Domino's PizzaSipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Emir
Domino's Pizza Kötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Domino's PizzaKötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Akif
Domino's Pizzanın Hali!