Akdere Domino's Pizza'da Kötü Hizmet Ve Uzun Bekleme Süresi

Necmeddin
25 Ağustos 2024 18:35411

Akdere Domino's Pizza. Kimsenin ne yaptığı belli değil. Gel-al da indirim varmış, şubeye gittim bol peynirli ekmek siparişi verdim. 40 dakikada zor verdiler siparişimi. Personel birbiriyle bağırarak, hakaret ederek kendi aralarında kavga ettiler. Videoyu devamına ekliyorum. Parasını ödemiş olmasam çıkıp gidecektim. Bir Domino's'tan asla yemek yemeyeceğim.

25 Ağustos 2024 19:09 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Sayın , Necmeddin K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

25 Ağustos 2024 21:20

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

30 Ağustos 2024 12:17

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Siparişim Teslim Edilmeden Teslim Edildi Olarak İşaretlendi, Mağdur Edildik!

Deniz
2 Ağustos 2025 18:54138

Gece Yemeksepeti Domino's Akdere şubesinden pizza siparişi vermiştim. Siparişim getirilmeden teslim edildi olarak işaret...

Samsun Çarşamba Domino's En Kötü Şube

Ridvan
28 Ağustos 2024 20:49300

"Şikayetim üzerinden kısa süre sonra Domino's müşteri temsilcisi Merve hanım dönüş yaparak şikayetim ile ilgili gerekli görüşmeyi yaptık nazik ve çözüm odaklı tavrından dolayı kendisine ve Domino's ailesine teşekkür ederim."

Domino's Pizza Siparişim Rızam Olmadan İptal Edildi Ve İndirim Kuponum Da Boşa Gitti

Selman
9 Ağustos 2024 13:34734

"Teşekkür ederim"

Domino's Pizza'da Sipariş Karışıklığı Ve Gecikme

Berk
26 Haziran 2024 20:22202

İzmir Selçuk Domino's Pizza şubesinde siparişimizi verdik. Siparişimiz 40 dakika oldu, hâlâ gelmedi. Görevli personele s...

Domino's Pizza Telefonu Yüzüme Kapattı

İhsan
11 Nisan 2024 00:48281

"En son görüştüğüm yetkili arkadaş çok nazikti teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Domino's Pizza Sipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Domino's PizzaSipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Emir
Domino's Pizza Kötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Domino's PizzaKötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Akif
Domino's Pizzanın Hali!