Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Sivas'ta Asansör Mağduriyeti: Dolunay Makine'nin Çözümsüz Hizmet Anlayışı

10 Aralık 2024 12:45

Yaklaşık 1 aydır Sivas’ta bulunan bina asansörümüzde meydana gelen arıza sebebiyle büyük mağduriyet yaşamaktayız. Asansör firması dolunay makine firması tamir için görevlilerini göndermek ama asansör 2 gün geçmeden tekrar arızalanmaktadır. Öncesinde de ara ara arızalanan asansörümüz son 1 aydır hemen hemen her gün arızalanmakta ve çözüm üretilememektedir. Binamızda astım-KOAH hastası, kalp hastası ve engelli sakinlerimiz var. Asansör arızası sebebiyle başka şehirde kalan, başka eve gidenlerimiz oluyor. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde hanımefendi yetkili gayet anlayışlı konuşurken, erkek yetkili kaba bir dille “tamam sözleşmenizi feshedelim biz de kurtulalım siz de” tarzı bir ağızla bize çözümsüzlük sunmakta. Kavin değişecekse kabini, parça değişecekse parçayı değiştirin dememize rağmen mağduriyetimiz uzuyor ve sabrımız tükeniyor. Dün tekrar gelip tamir yaptılar ama asansör tam kat hizasına gelmediği için ara sıra yine asansörde mahsur kalınabiliyor. Asansör sebebiyle bir kaza meydana gelecek olursa sorumlusu bu firmadır. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmadan önce Sivas dolunay asansör firmasının hizmet anlayışını buradan ilan etmek istedim.

Dora Asansör Periyodik Bakım Yaptırmamıza Rağmen Hizmet Alamıyoruz

04 Ekim 2024 20:41
Dora Asansör Periyodik Bakım Yaptırmamıza Rağmen Hizmet Alamıyoruz
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Sertaç
17 Mart 2025 17:01
Asansör Arızası Ve İletişim Sorunları
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 11:43

Bias Asansör Sürekli Arıza