16 Ekim 2024 10:25

Öncelikle merhaba, ben bu dolabı @dolap.comtr1 Instagram sayfasından aldım. Sürecin en başından beri Instagram üzerinden konuştuk, mesajlara çok geç cevap verildi. Sipariş oluştuktan beş gün sonra elime ulaştı. Şans eseri ben evde değildim, annem aldı. Dolabın kendisi üç parça olarak istenmişti, ancak iki parça geldi ve bir parça ayrı geldi. Bu bir sorun değil ama Instagram sayfasındaki orijinal görseli de ekledim. Normalde sol tarafta olması gereken ayrık parça sağ tarafa başka bir ters parça olarak getirilmiş. Aynaları çift taraflı bantla yapıştırmışlar. Nakliyeci arkadaşları aradım, ters getirdiklerini söyledim. Sert bir şekilde bizim hatamız olmadığını, arabaya öyle koyduklarını söylediler ve telefonu suratıma kapattılar. Instagram sayfasına yazdım, çok geç cevap verildi. Saatlerce onlarla uğraştım, bana bir numara verildi. Numarayı defalarca aramama rağmen sürekli meşgule atıldım. En sonunda bir kere açtılar, beni hiç kaale almadılar ve WhatsApp’tan atmamı istediler. Fotoğraflarını attım ama üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala bakılmadı. Şirketin sahibi R****** Ç***** adlı biriyle daha konuştum, o da hiç umursamadı ve hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Sanki benim hatammış gibi belirtmem gerektiğini söyledi. Önceden solda istediğimi belirttiğimi söyledim. Sadece görseldeki ürünü almak istedim, neyini belirteceğim dedim, kaldı öyle. Mesajlarıma bile bakmıyor. Geçtiğimiz gece de aynaların ikisi de düştü, paramparça oldu. Çift taraflı bandın tutmayacağını annem söylemiş, arkadaş da dalga geçer gibi aynaya asılmış, 'Bak abla düşmüyor' demiş. Keşke ben orada olsaydım. Anlayacağınız, bu gibi yerlerden alışveriş yapılmaz.

Eyup
Eyup
16 Ekim 2024 10:03
Yanlış Teslimat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Raf Teslimatı Ve İletişim Sorunu Yaşadım

26 Ağustos 2025 21:51

19 Eylül 2025 00:32
Eksik Kulp Teslimatı Ve İletişim Sorunu
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 06:25

14 Mayıs 2025 15:18