Üyelik İptali Ve Hizmet Memnuniyetsizliği

01 Kasım 2024 23:58

Üyelik iptali istiyorum çünkü iki haftadır programınız bir işe yaramıyor ve devamlı ücret kesiyorsunuz. Gerekli mercilere sizi şikayet edeceğim. İnsanları yanıltıyorsunuz ve hiçbir şekilde çözüme ulaşamıyorum. O yüzden üyelik iptali istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Nur

Arkadaşlar messlog diye bir programa üye olmuştum unutmuşum iptal etmeyi onlarda bir güzel her ay para çekiyor. Telefonunuz da messlog varsa playstore den aboneliğinizi iptal edin

Benden de 399 lira çekilmiş açılımı nedir bu şirketinin bilen var mı acaba

Hillal
Hillal

+1 arkadaşlar biriniz cevap verebilir mi Bunlar ne uygulaması Biz ne Satın almış olabiliriz isimlerini öğrenmeye çalışıyorum nereden buluyorlar bizim hesabımızı hatırlamıyorum ben bunlardan Ne gibi bir hizmet almışım yoksa kafalarına göre mi çekiyorlar?

Deniz
Deniz

Doğaner Yazilim _Bilisim firmasının, site açıklamalarındaki hizmeti almak için verdiğim kredi kartı numaramı olumlu şekilde yükleyemediğim ve herhangi bir hizmet almadığım, sunulmadigi, bilgilendirilmediği halde hesabımdan para çekmesi nedeniyle şikayetçiyim. İptal etmemesi durumunda hukuki yollara ve bilisim suçlarına nitelikli kandırılma nedeniyle başvuracağım.

14 Haziran 2025 13:45
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Convertio Üyelik İptali Sorunu

Şerife