Sema sonuçtan hiç memnun değil

Doğan Çocuk Evi Vicdansız Kreş Yönetimi Ve Çalışanları

15 Ağustos 2023 10:23

Bağcılar doğan çocuk evi'ne, göz bebeğim evladımı emanet ettim, ve canimin parçasına ve diğer küçücük masum çocuklara gösterilen psikolojik ve fiziksel şiddeti maalesef fark ettim, ve buradan şikayetçi oldum.

Şu an zaten mahkeme sureci devam ediyor, ama ulaşamadığım o kadar çok veli var ki, onların çocuklarının da aynı duruma maruz kalmasını istemediğim için buradan da yazıyorum.

Çocuğunuzu alırken ve teslim ederken gösterilen tavır ile içeride yalnız kaldıklarında gösterilen tavırlar maalesef çok farklı. Sözde ödüllü olan bu yerin kapatılması için elimden geleni yapacağım. Çünkü bütün çocuklar değerlidir. Çocuğumun hakkını bu vasat kurumun müdüresine b... K..., öğretmenleri demeye dilim varmıyor. Sizin yüzünüzden çocuğum kreşe gitmek istemiyor ve travma yarattınız çocuğumda.

Siz kim oluyorsunuz, nasıl bir vicdan var ki, benim biricik daha 2 buçuk yaşındaki yavruma bağırıp, çağırıp tehdit ediyorsunuz. Diğer bebeklere nasıl hangi kalpsizlik ile vuruyorsunuz. Bu durumun tek çözümü de bu kurumun kapatılmasıdır.

Sema
Sema
23 Şubat 2024 13:40

Bana yorum yazanlar, sadece yorumumu okuyun zaten orada gayet detaylı ne yaşandığını yazdım. Sizin iyi tecrübeleriniz benim çocuğumun ve diğerlerinin yaşadıkları korkuyu trawmayi silmez. Burda şikayetimi yazmakta diğer çocukları korumak için ve gayette hakli bir durum. Kendi yaşadıklarınızı istediğiniz kadar yazın beni ilgilendirmez. Benim için orası zaten kapkara. Karalamak değil doğruları yazıyorum burada.

Yorumlar (6)

Doğançocukevı
Doğançocukevı

Hakkımızda yapılan asılsız iddia ve suçlamaları asla kabul etmiyoruz. Konuyu yargı sürecine taşıyan ilk taraf biziz ve hakkımızı sonuna kadar aramaya devam edeceğiz. Burda yazdığınız her yorumu avukatımıza iletip dosyamıza ekletmiş bulunmaktayız. Yargı süreci devam ettiğinden dolayı su an için yazacaklarım bu kadar. 1999 yılından beri faaliyet göstermekte olan kurumumuzun adını bu kadar kolay ve asılsız bir şekilde karalamanıza asla izin vermeyeceğiz.

Semra
Semra

Çocuğumun eğitim hayatına Doğan Çocuk Evi ile başladım. Her anne gibi benimde ilk zamanlarda kaygılarım vardı. Ama Doğan Çocuk Evi ile zaman geçirdikçe ne kadar güvenli, özverili ve her anlamıyla kaliteli bir okul olduğunu anladım. Çocuğumu gözü kapalı emanet ettim. Hem okul müdiresi büşra karadağ ve öğretmenleri çocuklara karşı çok fazla ilgili ve şefkatle yaklaşıyor. Bu olayların yaşanmış olmasının ihtimali yok. Sorun nedir bilmiyorum ama bu kadar kaliteli bir kurumu bu tarz yaklaşımlarınızla kötülemeyin.

Benzer Şikayeti Var

İhtimali olmadığına emin olmanız şaşırtıcı, yine sorgulamaktan hoşlanmayan bir yorumcu bir ebeveyn! Allah'tan bu konuyla ilgili karar merci siz değilsiniz, Sizce bizim kurumla derdimiz ne olabilir? Bir tahmininiz var mı? Can sıkıntısına şikayet mi ediliyor burda? Yazık dilerim sizin çocuğunuz aynı şeyleri yaşamamış olsun çünkü benim çocuğum 2 yaşında konuşamıyordu kendini ifade edemiyordu içeride yaşananlar onların arasındaydı taki dışarıya yansıyana kadar

Ömür
Ömür

Mahkeme süreci devam ederken böyle yazarak bir kurumu kötülemeniz sizin için suç teşkil eder. Sizin başınıza ne geldi bilemem ama bunu genele yayarak konuşmanız doğru bir yaklaşım tarzı değil bizim de oğlumuz orada büyüdü şimdi kızımız var gayet de memnunuz. Ve mahkemeye sirayet eden bir dava hakkında yorum yapmanız mahkemede aleyhinize olabilir.

Benzer Şikayeti Var

Pardon da olay bizim değil 2 yaş sınıfındaki tüm çocukların başına geliyor! Biz bazı yürekli veliler de onların hakkını savunuyoruz siz de burda gelmiş kurumu koruyorsunuz öyle mi? Hiç inandırıcı değil gerekli merciler karşında görüşelim! Eğer gerçek kişiliklerseniz de biraz sorgulamayı öğrenin Sema hanımın yorumuna verilecek tepki kurumu savunma değil olayı merak etme kendi çocuğu adına şüphe ve korku duyma olmalıdır lütfen biraz vicdan! Biz önce adalete sonra ilahi adalete güveneceğiz siz de 2 yaş grubuna öğretmen olarak 2 yıl üniversite okuyan yeni mezun biri ve yardımcı öğretmen olarak da liseden yeni mezun olmuş 18 yaşında birini koyduklarında bunu sorgulamayın!

Hüsna
Hüsna

Sema Hanim yorumunuzu okudum ve çok şaşırdım ben 7.5 yildir Dogan ana okulu ve Busra hanim ile birlikteyiz iki çocuğumu büyüttüler ve benim çocuklarımın her ikisi de 2 yaşlarında başladılar o Kadar çok seviyorlarki öğretmen ve okullarını bazen Hala oğlum 10 yaşında Anne okulumu özledim kardeşim ile gidebilirmiyim der ve arada tatillerde gider ve sağ olsun Busra hanim ve öğretmenlerimiz çok nazik bir şekilde asla Geri çevirmezler kızım ve oğlumda hafta Sonu ya da resmi tatillerde ne zaman okula gideceğim diye sorarlar ne yaşadınız bilmem ama kurumun adini böyle karalamanız yanlış Geldi bana insanların yanlış yönlendiriyorsunuz benim oğlumun öğretmenleri ile Hala görüşüyoruz ve kızım Hala o okulda hiç aklim kalmaz Çünkü bilirimki orası kızımın ikinci evi