20 Ağustos 2024 15:11

Doğal grup Fethiye zeytin evleri sitesinden tam üç yıl önce, 13 Temmuz 2021'de bir daire satın aldım. Yetkili emlak danışmanı, aldığım a blokta bulunan dairenin yaz sonu teslim edileceğini söyledi. Daire yaklaşık olarak yüzde doksana yakın bir tamamlanmış vaziyetteydi.

Bu nedenle, pek bir şey kalmamış diyerek gönül rahatlığıyla satın aldım. Bu üç yıl içinde firmaya defalarca daireyi bitirip içine gireyim diye başvurduğum halde kimse aldırış etmedi. Elbette ki bunun onlar için çok önemli bir sebebi varmış. Öyle ki bu çok önemli sebep, onların firma şerefinden de önemliymiş. Ben sadece kendimi sanıyordum ama benimle aynı sıkıntıları yaşayan en az yirmi mağdur daha varmış.

Mevzu şu: bunlar bu blokları yaparken projeye aykırı olarak inşa etmişler ve bize de değiştirilmiş şekliyle satmışlar. Çünkü belediyeye verdikleri proje ile satışlarını rahatlıkla yapamayacaklardı. Ayrıca bize bu sitede ve hala satış ilanlarında (bkz. sahibinden.com) havuz var dediler, öğrendik ki projede böyle bir şey yok. Sitede ne elektrik ne de su saatleri takılmış değil. Her şeyi bir yalanlar silsilesi halinde kurgulamışlar ve öyle de devam ediyorlar.

Bunların yüzünden polis merkezinde kaçak inşaat yapmaktan dolayı ifade verdim. Ayrıca belediye, tapu sahibi olarak tarafıma 40 bin tl civarında ceza kesmiş ve sürekli arayıp borcunuzu ödeyin diyorlar. Bu durumda firmanın tavrı ne biliyor musunuz? Belediye cezalarını ve gelecek olan bütün cezaları kabullenin, biz de yarım kalan bağımsız bölümler ve site çevre düzenlemesini bitirelim!

Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin, bu durumda olsanız ne yapardınız? Keşke zamanında uyarılsaydım da böyle insanlarla muhatap olmasaydım.

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 00:15

Günkon İnşaat Şikayeti

04 Ocak 2024 15:09
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Muslular Prefabrik Güvenilmez Firma Ve Yarım Kalan İnşaat Kabusu

31 Ocak 2025 13:43

04 Kasım 2024 14:04
Teslim Edilmeyen Daireler Ve İlgisiz Firma
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Çamdan Ahşap Ev & Mimarlık Evimi Yapamadı!

15 Eylül 2023 12:07