Çınar sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Sözleşmeyi Göndermiyor/sınıf Mevcudu 4 Kişi Kabul Edilemez

28 Ağustos 2024 19:03

Merhaba,
Gaziosmanpaşa İstanbul Doğa Koleji 4 yaş grubuna mayıs ayında çocuğumu kayıt ettirdim. Kayıtta sınıf mevcutlarının 12 kişilerde olduğu söylendi. Bugüne kadar kimse oryantasyon eğitimi hakkında da bilgi dönmedi. Dün okulu ben aradım 4-5-6 Eylül oryantasyon denildi. Bugün yardımcı öğretmenimiz olduğunu söyleyen bir öğretmen aradı 6-7 Eylülde oryantasyon MEB bu şekilde yaptı vs. Dedi.
1.) Cumartesi günü oryantasyon mu olur?
2.) Sınıf mevcudu öğretmen çocuğu ile birlikte 5 kişi imiş, bu nasıl eğitimdir çocuğum nasıl sosyalleşecek dediğimde tatmin edici cevap alamadım. 2erkek, 3 kız öğrenci. Tek çocuk mu arkadaşı olacak oğlumun?
3.) Kayıttaki sözleşme örneğimi istiyorum diyorum- yarın sizi müdür yardımcımız arayacak, sözleşmeler genel müdürlükte- vs. Diyorlar. Mail atın diyorum, biz atamıyoruz Genel Müdürlükten geliyor vs diyor. Yani defalarca aradım sözleşme gelmiyor. Boş sözleşme örneği de mi gönderilemiyor anlamıyorum.
4.) Sınıf öğretmenimiz hala neden aramıyor, kim adı nedir diyorum -Okulda devam eden öğretmenlerden biri - deniliyor. Adı ne diyorum kimse isim veremiyor...
5.) Kıyafet / Kitap siparişlerimi de iptal edeceğim. Telefon ile veya siteden muhatap yok.

Ben kaydımı sildireceğimi ve ücret iademi isteyeceğimi, bu yüzden sözleşmeyi istediğimi söyledim. Sözleşme yok.
Yarın da sözleşmem gelmezse öncelikle MEB'e, akabinde de avukatıma konuyu devir edeceğim.

İlgi ve takip rica ediyorum Genel Merkezinizden...

24 Eylül 2024 12:15

Doğa Koleji - Gaziosmanpaşa Şb... Ve Doğa Koleji Genel Müdürlük

24 Eylül 2024 09:20

Doğa Koleji - Gaziosmanpaşa Şb... Ve Doğa Koleji Genel Müdürlük

29 Ağustos 2024 16:42 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Çınar A. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

29 Ağustos 2024 22:46

Bugün de okulun müdür yardımcısını aradım sözleşmeyi iletmiyorlar, genel merkez okul açılınca iletir öncesinde iletmezler yasa böyle diye saçma sapan şeyler söyledi. Ben 4 yıldır çocuk okutuyorum sözleşmeler 2 taraflı olur ve anında bir nüsha veliye verilir. Bize mail atılacak denilmişti kayıtta ama gelen giden yok. Ayrıca bugün sınıf öğretmeni kim artık söyleyin dediğimde bana verilen cevap '' anlaştığımız öğretmen sınıfı bıraktı, henüz yok '' cevabını aldım... Bu nasıl bir eğitim anlayışı ya bu kadarı da pes. Günlerdir öğretmen adı vermemenizden belli zaten aslında 4 kişilik sınıfa hiç öğretmen atanmadı... Lütfen kayıt silme, iptali konusunda acil yönlendirme istiyorum. Çocuğumu başka okula kayıt yapacağım. Eğitim başlamadan öğretmen ve idare kadrosunu yakından tanıdık çok şükür.

09 Eylül 2024 12:12

- Kayıt iptal dilekçemi şubeye gidip elden 02.09 2024 tarihinde verdim. - Aynı gün kargo ile gelen ve paketini dahi açmadığım kıyafetleri elden Halkalı doğastoreye elden teslim ettim kargo ile uğraşmamak ve süreç uzamasın diye. Kıyafet teslimini görevli onayladı ancak iadem için IBAN aldı merkez yatıracak birkaç güne dedi. - Aynı gün sipariş verdiğim ancak kargoya bile verilmemiş olan kitap siparişlerinin iptal girişini şubeden yaptırdım. Özetle ve sonuç odaklı gidecek olursak ; - Ben çocuğumu başka okula kayıt ettirdim, ama doğa hiçbir şekilde kitap, kıyafet, wğitim ücreti iademi yapmadığı gibi, defalarca arıyorum bir tane görevli dönmüyor. Şubeyi aradığımda merkezle görüşün onayda diyor. Ama ne hikmettir ki merkezi de defalarca arayınca iptal dilekçemin henüz şubeden taraflarına gönderilmediğini öğreniyorum. Ayrıca Doğa Kolejinde hala öğrenci aktif, siparişler iptal - iade görünmüyor... Onay, prosedür vs vs bir ton oyalama ile uğraşıyorum. 10 günlük iade süreci desdilwr, şimdi 40 güne çıkardılar... Doğa Koleji kaydı silmediği için 2 özel okul taksitleri, kitap, kıyafet hala ödüyorum... Bir okul önce okul olmalı, eğitim yuvası olmalı... Ticarethane olmamalı, ve benim hakkım olan paramı bekletmemeli. Bana bir yetkili artık cevap versin neden iptal dilekçem, iadelerim, kitap sipariş iptalim yani ücret iadem yapılmıyor?

11 Eylül 2024 16:49

- Kayıt iptal dilekçemi şubeye gidip elden 02.09 2024 tarihinde verdim. - Aynı gün kargo ile gelen ve paketini dahi açmadığım kıyafetleri elden Halkalı doğastoreye elden teslim ettim kargo ile uğraşmamak ve süreç uzamasın diye. Kıyafet teslimini görevli onayladı ancak iadem için IBAN aldı merkez yatıracak birkaç güne dedi. - Aynı gün sipariş verdiğim ancak kargoya bile verilmemiş olan kitap siparişlerinin iptal girişini şubeden yaptırdım. Özetle ve sonuç odaklı gidecek olursak ; - Ben çocuğumu başka okula kayıt ettirdim, ama doğa hiçbir şekilde kitap, kıyafet, Eğitim ücreti iademi yapmadığı gibi, defalarca arıyorum bir tane görevli dönmüyor. Şubeyi aradığımda merkezle görüşün onayda diyor. Ama ne hikmettir ki merkezi de defalarca arayınca iptal dilekçemin henüz şubeden taraflarına gönderilmediğini öğreniyorum. Ayrıca Doğa Kolejinde hala öğrenci aktif, siparişler iptal - iade görünmüyor... Onay, prosedür vs vs bir ton oyalama ile uğraşıyorum. 10 günlük iade süreci dediler, şimdi 40 güne çıkardılar... Doğa Koleji kaydı silmediği için 2 özel okul taksitleri, kitap, kıyafet hala ödüyorum... Bir okul önce okul olmalı, eğitim yuvası olmalı... Ticarethane olmamalı, ve benim hakkım olan paramı bekletmemeli. Bana bir yetkili artık cevap versin neden iptal dilekçem, iadelerim, kitap sipariş iptalim yani ücret iadem yapılmıyor?

23 Eylül 2024 12:15

Doğa Koleji - Gaziosmanpaşa Şb... Ve Doğa Koleji Genel Müdürlük 2 Eylül tarihinde kayıt silme için dilekçe verdim. Nedeni ana sınıfı öğrenci 4 kişi yetersiz, öğretmen atanmıyor, okul ilgisiz... Zaten sınıfı da kapattılar eğitim ortamı sağlanmadı çünkü. Defalarca her gün arıyorum ücret iadelerim yapılmıyor. Kitap ücretim siteden sipariş verdim 2 gün sonra iptal ettirdik şubeden elimde evrakı da var, ama okul paramı göndermiyor nasıl okul bu nasıl vicdanı var. Ben çocuğumu başka okula yazdırdım bütçem yetmiyor artı bu kaydını aldığım okul hala benden öğrenci taksit ücretini alıyor ve geri ödemedi. Hiçbir muhatap yok karşımızda. Doğa Koleji iyi ki başlamadan bitti eğitim sürecimiz artık adını bile duymak istemiyorum yeter artık kitap ve öğrenci kayıt paramı iade edin... Yeter... MEB e gittim, sırada CİMER e yazacağım. Okutmadığınız öğrencinin parasını işletmeyi kendinize hak, helal görüyorsunuz yazıklar olsun.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji'nde İlgisizlik Ve Maddi Kayıp

04 Aralık 2024 00:17