Gülin sonuçtan hiç memnun değil

Dog Trainer Ege Üç Yavrunun Ölümüne Sebep Oldu!

Dog Trainer Ege Üç Yavrunun Ölümüne Sebep Oldu!
18 Mart 2024 12:19

Eğitim için iki Pomeranian çocuklarımı verdiğim işletmenin sahibi, gece yarısı 'köpekleriniz ve bir yavru daha çalındı' dedi. Polis, çalınmadıklarını, köpeklerimin öldüğünü itiraf etmesini sağladı. Bize çalındı yalanını söyleyerek, meleklerimin cansız bedenlerini yol kenarına atmış! Bu kişi eğitmen olduğunu iddia ederken, büyük ırklarla küçük köpeklerin bir arada olamayacağını nasıl bilmez! Hiçbirimiz bunu hak etmiyoruz. Mahkeme süreci başladı. Tarım İl Müdürlüğü'ne gittim ve işletmenin ruhsatsız olduğunu öğrendim. Faturasız iş yapıyormuş, daha önce de bir yavruyu 'balkondan düştü ve üzerine araba çarptı' demiş. 'Ofisim' dediği yer pislik içindeydi. Karşısında bulunan esnaflar, çocukların susuz ve kirli şekilde bırakıldığını, başka bir hayvan sahibinin köpeğinin dört gün hiç gezdirilmediğini anlattı. Hayvanlara eziyet ediyor, herkese yalan söyleyerek onları manipüle ediyor. Bu durumun hesabını nasıl verecek? Onlar benim gözüm gibi baktığım canlardı. Mağdur olan benim masum bebeklerim oldu. Başkalarının canı yanmasın. Asla affetmeyeceğim.

profile profile

A Vet Avrupa Veteriner Kliniği Kağıthane Avrupa Vet Ve Zeytinburnu Vet. Lik Minik Kızımı Öldürdüler!

23 Ocak 2024 06:02
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 21:09
İrem sonuçtan memnun değil

Veterinerde İhmal Sonucu Kedimizin Kaybı Ve Sorumsuzluk

28 Haziran 2025 19:13

Karadeniz Hayvan Hastanesi Canın Kıymeti Yok!

10 Mart 2024 17:28
Karadeniz Hayvan Hastanesi Canın Kıymeti Yok!