Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Doktorun Uygunsuz Davranışlarına İlişkin Şikayet

25 Nisan 2024 20:50

Merhabalar, benim adım Gökhan K*****. 25.04.2024 tarihinde Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde saat 15.00'te randevum vardı. Bugün randevuma gittim, ancak doktorumun yerine çağrı merkezi tarafından belirlenen A*** K**** adlı doktorla görüştüm. Randevu saatimde içeri alındım, fakat doktor hiçbir şekilde muayene koltuğuna oturtmadı, muayene araç ve gereçlerini kullanmadı, eldiven bile takmadan kapının ağzında sadece 'Ağzını aç-kapat' dedi ve 'Tamamdır, git randevu al, dişlerini temizlet' dedi. Ben de daha önce Dicle Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde iki dişimin çürümüş olduğunu ve çekilmesi gerektiğini, ağzımdan bir aydır kan geldiğini, sağ üst ve sol alt arka dişlerimde ağrı ve sızlama olduğunu, soğuk su ve dondurma gibi şeyleri yiyemediğimi, ayrıca 12 yıl önce yapılan dolgunun da ağrıdığını ilettim. Doktor, belirttiğim şikayetlere rağmen ne muayene yaptı ne de röntgen çekilmesi için beni yönlendirdi. İtiraz etmek istediğimde ise öyle bir bağırdı ki kapının önündeki tüm hastalar duydu. Bana 'Sus, konuşma, ne kadar çok konuşuyorsun, başım ağrıyor zaten, çık git' dedi. Yasal olmayan bir söz, yaklaşım veya eylemde bulunmamak için oradan ayrılarak önce hasta hakları bölümüne, ardından başhekim yardımcısına gittim. Başhekim yardımcısı, böyle bir yaklaşımın kabul edilemez olduğunu, mutlaka röntgen çekilmesi gerektiğini söyledi ve beni B**** A**** U*** adlı doktora yönlendirdi. Saat 15.18'de B**** Hoca, gerekli işlemleri yaptı ve cerrahi işlemler de gerektiğini belirterek 24 Mayıs'ta saat 13.00 için ikinci bir randevu verdi. A*** K**** adlı doktor, hem yanlış yönlendirme yaparak hem de saygısızlık ederek beni rencide etti.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Diş Hekimi Randevularında Belirsizlik Ve Saygısızlık Sorunu

10 Aralık 2024 10:35

Balgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Muayene Bile Edilmiyor

10 Ocak 2024 16:53
Menderes sonuçtan hiç memnun değil

Kanal Tedavisi Yapamıyor Mu?

Menderes
04 Mart 2024 16:06