Divaisib Termal Resort Hotel Çalışanının Saygısız Davranışı Ve Huzursuzluk

11 Ağustos 2024 13:08

11.08.2024 yani bugün otel havuz bölümünde d**m** isimli çalışan kişi, havuz bölümünde kurallar gereği beni uyardı. Surat asık bir şekilde azarlayarak; 'çocuğunu havuz kenarından çek' diyerek diğer müşterilerin yanında 'çık havuzdan, çık çık' diyerek tepeme dikildi ve bu durum münakaşaya dönüştü. Öncelikle müşterilerin içinde başka müşteriye bağırması ve azarlaması doğru değil.

Biz buraya eğlenmeye geldik, çalışanın verdiği huzursuzluk nedir? Mizah ve müşteri memnuniyeti diye bir hedef yok d**m**'de. Hanımefendi, dün de çocuk aynı şekilde havuz kenarında duruyordu yanınızda, bugün ne oldu da bu kadar büyük tepki verdiniz dediğimde aklın almadığı itici cevaplar aldım. Biz bu otele diğer müşterilerin içinde azarlanmaya gelmedik. Eğlenip geri dönmek için geldik.

Çalışanınız tarafından yapılan muameleye bakınız. D** hanım'a, 1 saat sonra çıkış alacağım, lütfen beni rahat bırakın, huzurlu bir şekilde ayrılmak istiyorum dediğim halde gitti, diğer 2 çalışanı getirdi yanıma ve tekrar müşterilerin içinde münakaşaya kaldık. Üstelik kendisine isim soy isim sorduğumda 'git şikayet et' diyerek söyledi adını. Bu saygısızlık nedir?! Bu kişiyle münakaşayı dinleyen müşteriler durmadı.

Müşteriler üzerime kışkırttı. Birkaç tanesi bana laf atmaya, sataşmaya başladılar, 2 ton da onlardan laf duydum. Müşteriler bile müşteriyi, çalışanınız yüzünden linç etti. Şu an derin üzüntü içerisinde olarak ayrılıyorum otelinizden. Ayrıca bizim tartışmamızı duyan diğer müşteri geldi.

Havuzun içerisinde öptü beni, 'kızım bu kadın bize de aynı davrandı, dünden beri kızım ve bana söylemediği söz kalmadı, Allah razı olsun senden' dedi. Eşim ve ben kese yaptırdık. Çok memnun kaldık. Seneler öncesinden bu oteli biliriz, daimi tercihimiz bu otel olmuştur. Bu davranış yakışmadı. Tarafıma bu şahıs hakkında yapılacak işlem hakkında bilgi verilmesini istiyorum.

12 Ağustos 2024 12:28 (Şikayetten 23 saat sonra)

Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Armutlu Tatil Köyü Saygısız Personel Ve Çözüm Bulunamayan Şikayetler

16 Kasım 2024 18:57
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 01:40

27 Temmuz 2023 21:19