Sena sonuçtan hiç memnun değil

Diva Ayakkabı İade Sorunu Yaşadım

06 Mayıs 2024 23:43

Diva Ayakkabı'dan iade sorunu yaşadım. Aldığım üründe, ne renk fotoğraftaki gibi çıktı ne de her zaman giydiğim numara ayağıma uydu. Sitede iade imkanı olduğunu görüp güvenerek alışveriş yaptım; ancak iade, yalnızca satıcı kaynaklı sorunlarda geçerliymiş. Ürünü beğenmeme ve kargo maliyetlerinin yüksek olması sebebiyle iade kabul edilmedi. İade ve değişim politikasını yanlış anladığımı fark ettim ve bu yüzden alışveriş yapmamalıydım. Güvenilir satıcılar genellikle iade alır. Numara değişimi talep ettim fakat gelen ayakkabıların biri küçük diğeri büyük geldi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım ve üründen memnun kalmadım. Firmaya yazdığımda ise sürekli olarak değişim olduğu ancak iade olmadığı söylendi. Müşteri memnuniyetinin olmadığı bir yerden bir daha alışveriş yapmayacağım. Ayrıca değişim için ödeme yapmam gerekti. Buna rağmen değişim sonrası aldığım ayakkabıdan da memnun kalmadım. İlk gelen ayakkabıyı beğenmememe rağmen, iade olmadığı için değişim yapmayı denedim ve yine hayal kırıklığına uğradım. Şimdi ayakkabıyı geri göndermek ve para iadesi almak istiyorum. Bu durum, haksız bir kazanç olarak görünüyor.

Neslihan

Diva ayakkabı dan ayakkabı gördüm beğendim ama buradaki mağduriyetleri görünce vazgeçtim. İyiki burası var.

Abdullah

Diva ayakkabının Instagram'daki sayfasından ayakkabı gördüm beğendim ancak sizin yorumunuzu görünce almaktan vazgeçtim teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için

Abdullah

Gözden sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 19:38

06 Nisan 2024 19:17