Melek sonuçtan çok memnun

Dino Lino'da Hayal Kırıklığı: Kaydıraktan Kayamayan Çocuklar

13 Kasım 2024 22:14
Melek'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı bir şekilde dönüş sağladıkları için öncelikle teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın mutsuz ayrılmaları için bizimle iletişim kurup ilgilendiler. Yapılan hatayı fazlasıyla telafi ettiler. Dino Lino ya ve R*** Hanıma teşekkürler.”

13.11.2024 tarihinde saat 19.05'te çocuğum ve kuzenini ilk kez Dino Lino oyun alanına götürdük. Görevliye sorduk, Dino Lino kaydırak bölümünde bir kaydırak vardı, buraya binmek istiyorlar. Hangi alan için ödeme yapacağız, dedik. İsmi Dino kaydırak dediler. Ödemeyi yaptık ve çocukları bıraktık. Sonrasında, 19.36'da çocukları almaya gittiğimde çocuklar çıkmış, ayakkabılarını giymiş bizi bekliyorlardı. Gördüğüm kadarıyla birkaç dakika erken çıkarmışlar, ayrıca içeriye girerken değil, ayakkabı çıkarma alanında başlattılar. Süreyi oradan da bir iki dakika gitti gördüğüm ama önemsemedim. Çocuklar arabamıza bindikten sonra söylediler ki, abiler bizi hiç kaydıraktan kaydırmadılar, beklettiler, 'geliyoruz, kaydıracağız' dediler ama kaydırmadılar, boşu boşuna orada beklettiler ve bizi bir kere bile kaydırmadılar, sonra da kaydırmak için gerekli olan aletleri kaldırdılar dediler. Özellikle çocuklar kaymak istiyor diye trambolin olan yere, yani o kaydıraklara aldık. Neden çocukları boş boş bekletip kayması için bir şey yapmadınız? Hakkımız olan şey neden bu şekilde oldu? Bedava mı hizmet veriyorsunuz, o kadar para alıp da neden çocukları oyaladınız?!

14 Kasım 2024 00:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
Melek
Melek
15 Kasım 2024 15:30

25 Kasım 2024 21:35
Playland Oyun Alanında Yaşanan Olumsuz Deneyim
Playland Oyun Alanında Yaşanan Olumsuz Deneyim
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 19:16
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 16:04

Playland Oyun Alanında Zaman Kısaltma Ve Para İadesi Sorunu