Dimes Gıda Müşteri Hizmetleri Erişim Ve Tedarik Sorunu

11 Şubat 2024 10:46

22 Aralık 2023 tarihinde İzmir Bornova Birlik Mahallesi 4208 Sokak'ta bulunan Türker isimli marketi devraldım. O tarihten bu yana hiçbir satış temsilcisi iş yerime uğramadı. Kemalpaşa'daki fabrikayı aradığımda, santraldeki güvenlik görevlisi beni lojistiğe bağlayacağını söyleyerek hattan düşürüyor. En sonunda bir müdüre ulaştığımda, müdür konumu bölgedeki plasiyere ilettiğini söyledi; ancak ne gelen var ne giden. Güvenlik ve müdüre durumun aciliyetini anlattım. Firma olarak ürünlerinizi aracı firmalardan almak zorunda kaldığımı belirttim. Benden önceki kişiyle yaşanan sorunları bilmiyorum, ancak elimde yüklü miktarda iade mallarınız var. Bu durumun devam etmesi nedeniyle hem Dimes'in adı lekelenmekte hem de piyasada prestij kaybetmektesiniz. İşletmemde sizin ürünlerinizi tedarik edemediğim için itibar kaybı yaşıyorum. Dimes, bölgemde bir yer edinmişken, başka bir firmanın ürünlerini raflarıma koymak ve kazanılmış pazarınızı bölmek istemiyorum. Elimdeki iade mallarınız dışındaki sağlam ürünleriniz de tükenmek üzere. Gereğinin yapılmasını ve sorunlarımızın giderilmesini saygılarımla rica ediyorum. İşletme sahibi Ali, irtibat telefonu: 0544*******31.

12 Şubat 2024 08:07 (Şikayetten 21 saat sonra)

Dimes Müşteri Hizmetleri ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Çözüm alternatiflerimiz ile birlikte sizinle en kısa süre içerisinde irtibata geçeceğiz. Tüm verileriniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında güvencemiz altındadır.

Ali
Ali
14 Şubat 2024 10:03

Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim yapmış olduğum şikayet ve öneri konusunda evet mesajımı dikkate almışsınız fakat işletmeye halen giden gelen bir arkadaş yok elimde sadece bir tane vişneli küçük meyve suyu kaldı benim firmamdaki portföyünüzü kaybettiniz sanırım başka firmalara başlangıç yapacağım ilginize teşekkür ederim ana bayi veya tedarikçi firmalar yüzünden marka değeriniz yara alıyor bunu dikkate alırsanız sevinirim

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün Satışı Mağduriyeti

25 Haziran 2025 23:19