Dilan Polat Estetik Hayal Kırıklığı: Lazer Seanslarında Beklenen Sonuç Yok!

19 Nisan 2024 16:05

Gerçekten tam bir pişmanlık. 3'tür lazer seansımı gerçekleştiremiyorlar. Firma ne kadar büyük olursa çok yetersiz. Hiç memnun değilim. Sadece ben değilim 4 arkadaşım da aynı şekilde. Fiyasko tam manasıyla. İşe de yaramıyor. Dökülmem olmuyor. Olumlu yorumlara inanma. Çalışanlar sokaktan toplanmış gibi. Seanslarımı ücretini peşin verdiğim için bitireceğim. Bir daha da asla herhangi bir şubesine gitmem. Tavsiye de etmiyorum. Giden vaktinden olmuş olur.

19 Nisan 2024 15:49

Hep aynı bahane söyleniyor yer yok deniyor. Asla inanma. Kulaklarımla şahit oldum bana tek boşluk 12de var deyip başkasına sonrasında 11.45te var sadece dendi. Tam bir pişmanlık. Firmanın büyük olduğuna bakmayın. Çalışanlar sokaktan toplanmış. Bilgi eksikliği çok çok fazla. Özen asla yok. Seansımı yapan bir çalışan herkesin yöntemi farklı dedi cihaz aynı ne gibi farklı olabilir kendini akıllı sanan... Bir daha asla katiyen gitmem. Hiçbir şubesine. Olumlu diyenlere inanma. Asla değil. Ben 4 kişide de şahit oldum. Tekrar gitmem gerek lazer epilasyona çünkü yetersizler!

18 Aralık 2023 18:13

05 Haziran 2024 12:10
Buse sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 15:04
Dilan Polat Estetik Arnavutköy Lazer Seansı Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik
Zelal sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Estetik Bakırköy Şubesi'nde Hayal Kırıklığı: Lazer Epilasyonda Sorumsuz Hizmet

28 Mart 2025 14:24

31 Aralık 2024 14:27