24 Temmuz 2024 06:05

Vega Yasal Takip yazılım sayfası altında takip programı vaadi ile yanıltıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Kurulum yapılamadı, ek program gerekiyor deyip ekstra ücret talebinde bulunuyorlar. Sonrasında fatura kesim diye 5500 TL istediler, iptal edin. Yasal değilse dediğimde işlem bitirilmezse avukata verileceğini ve tarafıma mahkeme açılacağını söylüyorlar. Tehdit ediyorlar. Ekte eklediğim mesajı atmışlar, bilgi alabilir miyim? Hiçbir şekilde bu olaydan doğacak gider, dava gibi vs. hiçbir şeyi kabul etmiyorum. İşlemi iptal etmelerini istiyorum, etmiyorlar. Yardımcı olabilir misiniz?

24 Temmuz 2024 17:54

Vega Yasal Takip ve Green Yasal Takip yazılım sayfası altında takip programı vaadi ile yanıltıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Kurulum yapılamadı, ek program gerekiyor deyip ekstra ücret talebinde bulunuyorlar. Geri ödemeli olacak deyip talepleri devam ediyor. Yasal olmayan hiçbir şeyi istemediğimi iptal edilmesini bildirdiğim halde işlemin devam etmesi gerektiği 5500 yatırılması gerektiğini aksi takdirde yasal süreç başlatılacağını söyledi Avukat Ali beyin beni arayacağını söyledi haklarında şikayet olduğunu söyledim bende dava edeceğimi bildirdiğim de her yerden engellediler Sonrasında hiçbir şekilde cevap verilmiyor. 0506***6837 ve 0505***67 60 numaraları üzerinden iletişim kuruluyor. Değişik hesaplara para yatırılıyor. Tüm yazışmalar ve dekontlar ile haklarında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım Ayrıca bankalara bildirdim. Hiçbir şekilde bunlardan doğacak sıkıntıları kabul etmiyorum buradan da bildirmiş olayım tekrar davada ediyorum

Haksız İcra Takibi Ve Kişisel Veri İhlali Mağduriyeti

21 Temmuz 2025 13:10