Esra sonuçtan çok memnun

05 Mart 2024 07:28
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Aylardır Dexcom kullanıcısıyım. Böyle bir sorunla asla karşılaşmadım, ancak destek de alamadım. Dün sensörüm geldi ve ben de taktım; asla bir kanama söz konusu olmadı ki ben taktıktan sonra beklerim. Komplikasyonu olan bir diyabetli olduğum için Dexcom'u kullanıyorum, çünkü gözümde kanama mevcut ve hipoglisemiyi hissetmiyorum. Yatmadan önce Dexcom 185, kan şekeri 137 olduğu için kalibre ettim. Çünkü uyuyacağım ve hissetmeyeceğim için Dexcom'un beni uyarması gerekiyor. Sonrasında bir sürü birim farkı oldu. Bu kadar para verip yine de parmak delmekten parmaklarım mahvoldu çünkü sürekli hatalı ölçüm yapıyor; oklar hatalı, birim farkı hatalı. 7/24 destek hattını aradım, 'Ne yapabilirim?' diye sordum çünkü bu kolumda olmasına rağmen ben sürekli parmaktan ölçüm yapıyorum, mahvoldum. 'Bunu nasıl çözeceğim, çıkarıp takayım mı yoksa tekrar kalibre mi edeyim?' diye sordum. Bana 24 saat içinde kalibre etmemem gerektiği ve 24 saat geçmeden bir şey yapmamam gerektiği yazıldı. Birim farklarını telefonda söylememe rağmen. Şimdi ben 24 saat boyunca parmağımı delmek zorunda mıyım? Bu nedenle mi bu paraları ödüyorum, anlamadım? Neden 1 tam gün boyunca parmak delmek zorundayım?

Esra
Esra
08 Mart 2024 15:25

Teşekkürler

08 Mart 2024 15:26 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dexcom G6 Seker Ölçüm Hatası

21 Mart 2024 00:36

Firdevs
26 Haziran 2024 12:47
#G6
Idris sonuçtan hiç memnun değil

Dexcom A Güvenimizi Kaybediyoruz

Idris