Devlet Tiyatroları Kayseri Devlet Tiyatrosu

23 Aralık 2023 23:01

23 Aralık 2023 tarihinde Kayseri Devlet Tiyatroları bünyesinde düzenlenen 'Hisseli Harikalar Kumpanyası' adlı oyunun akşam 20:00 seansına katıldım. Ancak, seans sırasında önümde oturan gençlerin şikayetleri üzerine tiyatro personelinin tavrı, doğrudan bizi suçlayıcı oldu. Şikayetler, arkamızdaki kişilerin hakaret içeren sözlerinden rahatsızlık duyduğumuzu belirtmek şeklindeydi. İlgili personel, konu hakkında bizden bilgi almadan ve hakaretin gerçekleşip gerçekleşmediğini doğrulamadan, suçlamayı kabul edermiş gibi davranarak, gerekirse güvenlik eşliğinde dışarı çıkarılacağımızı belirten bir açıklama yaptı ve oradan ayrıldı. Oyunun sonuna yaklaşık yarım saat kala, 400 kişilik salonun üç lavabosu yetersiz kaldığı için, tuvalete gitmek üzere yerimden kalktım. Yerime dönmek istediğimde, giriş kapısının hemen önünde, ilk sırada ve ilk koltukta oturduğum için, yanımdaki üç kişi ve arkadaşlarım dışında kimsenin önünden geçmeden yerime oturmama izin verilmedi. 'Oyundan çıktıysanız tekrar giremezsiniz' denilerek, soğuk bir kış gününde dışarıda bekletildim. Ayrıca, salonun tuvaletleri yetersiz ve bakımsızdı. Tadilat yapılmamış ve yıkık dökük durumdaydı, bu yüzden dışarı çıkmak zorunda kaldım. 10 dakikalık arada 300 kişinin tuvalet ihtiyacını giderebileceği düşünülemez. Bu duruma karşı çıkmak yerine, salonun en arka sırasında oturduğum halde, yerime dönmem engellendi. Personelin bu konuda gerekli inisiyatifi alamamasını doğru bulmuyorum. İkinci problemim ise, dışarı çıktığımızda içeri alınmayacağımız konusunda bize herhangi bir uyarı yapılmamış olmasıdır. Ne anons ne de yazılı bir bilgilendirme salonun hiçbir yerinde bulunmuyordu.

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Atölyesi Salon Görevlilerinin Tavrı

19 Aralık 2023 21:24

Dasdas Bursa Koltuk Mağduriyeti

Tuncay
26 Eylül 2024 15:32
Ayser sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 17:41
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne Açık Şikayet