Dasdas Bursa Koltuk Mağduriyeti

Tuncay
26 Eylül 2024 15:32

Büyük Usta Ş**** Ş**'i dünya gözüyle görelim diye 25.09.2024 gecesi Dasdas Bursa sahnesine gittik. İki koltuktan birisinin oturulamayacak kadar kırık olduğunu fark edince yetkililere haber verdik. Kendisinin işletme müdürü olduğunu söyleyen bir hanım efendi gelip bizden özür diledi ve derhal çözeceğini ayrıca bize bilet hediye etmek istediğini belirtti. Biz öncelikle bu sorunu çözmeleri gerektiğini belirttik. Daha sonra bize eşimle ayrı yerlerde oturur musunuz diye soruldu. Kabul etmedik.

Son olarak tekrar yanına gittiğimde kendisine oyun başlayacağını söyledim. "Oyunu biz başlatıyoruz merak etmeyin. Sizi buraya alacağız" dedi. Buraya dediği yer sahnenin hemen önüne koltukların bittiği yere sandalye koyuyorlardı. Şimdi yanlış olmasın ama sanırım bedavacılar ya da sorunlular için koyuluyordu onlar.
Sonuçta oyun başladı ve biz yapayalnız bırakıldık. Ne mi oldu? Büyük bir şans eseri full dolu salonda bizim sıramızda gelmeyen oldu ve yanımdaki tek koltuktaki beyefendi oraya kaydı ben de yine yana doğru eğik ama oturabilecek gibi olan koltuğa geçtim. Sonra zaten o koltuk da bozuldu.

Şimdi "İşletme" müdürü S**** Hanım. Bu konuya artık zaten çözüm bulamazsınız. Geçti. Okuyorsanız da bir şey yazmayın gerek yok. Ama oyunun sonunda "başaramadım, sizden daha önemli insanlarla uğraştım, özür dilerim" deseydiniz yine kızmazdım.
Yazdıklarımda yalan da yok biliyorsunuz. Yaşım da sizin iki katınızdan fazla.

Bari şu sorunları çözün de insanlığa faydam olsun:
-Son derece havasız ortam.
-İnsanların sürekli düşme tehlikesi yaşadığı merdivenler.
-Yukarılardaki karanlık.
-Oturulamaz koltuklar.
-Bu kadar dik bir tribün yerleşimi olmasına rağmen önündekinden görülemeyen sahne.
-Ha bir de Allah korusun çelik konstrüksiyon tribün çökmez değil mi?
Ayrıca bedava biletinize ihtiyacımız yok. Bir daha Bursa Dasdas mı? Hiç gerek yok.

Restoranda Karşılaşılan Saygısız Davranışlar

Özkan
26 Kasım 2024 11:20
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Atölyesi Salon Görevlilerinin Tavrı

19 Aralık 2023 21:24

Devlet Tiyatroları Kayseri Devlet Tiyatrosu

23 Aralık 2023 23:01
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu PSM - Aile Yalanları

27 Mart 2024 21:53
Ayser sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 17:41
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne Açık Şikayet