06 Şubat 2024 11:13

18 Şubat 2024 tarihinde oynanacak Hisseli Harikalar Kumpanyası oyununa bilet almak için 5 Şubat 2024 tarihinde saat 10:10 da ilgili siteye girdim. Tabi ki ve tabi ki bilet yok! Bu ilk değil, son da değil. Bıktık artık Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyun kovalamaktan. Gerçek kişilerin gişeden sıraya girip aldığına inanmıyorum artık. Zaten pazartesi sabah o kadar kişinin işi gücü bırakıp gişeye gitmesi de hayatın olağan akışına aykırı. Öyleyse bile bir kişinin alabileceği bilet sayısında kota var mı? Kaç kere şu an 75 TL olan tam biletin başka şahıslarca 90 TL'ye satıldığını gördüm. İlla gidip oralardan alıp suç işleyenlere önayak mı olalım? Bakanlığa bağlı bir kuruluşun toplu bilet satarak kara borsaya yol açması görevi kötüye kullanmaktır. Denetleme sıfır. Bilerek yapılıyor. Bakanlığa da ayrıca şikayet edeceğim. Halkın etkinlik olarak gördüğü bu imkanı her kim elinden alıyorsa buna dur denilmesi gerek. Bunu halktan biri olarak ben biliyorum da siz yetkililer bilmiyor musunuz?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 10:47
Devlet Tiyatroları Bilet Alamama Sorunu
Çelik sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 10:48
Tiyatro Biletlerinde Gizemli Tükeniş

26 Ocak 2024 11:13

Ankara Devlet Opera Ve Balesi'nde Bilet Almanın Zorlukları: Gişe Kuyruğu Ve Online Sistemin Yetersizliği

04 Aralık 2024 13:09

Tiyatro Biletlerinde Koltuk Seçim Sorunu