Deva İlaç Monodoks Yüzünden Eridim

15 Mayıs 2024 15:36

Hsg sonrası mikrop kapmamak için doktorum verdi. Fakat ne doktor ne eczacı bana yatmadan önce içilemeyeceğini ve bol su ile tüketilmesi gerektiğini söylemedi. Ben de yatmadan önce içip uyudum. Bir saat sonra çok büyük bir ağrı ile uyandım. Ağzımdan sarı su geliyordu. Midem sıkıştırılıyordu. Acile gittim. Oradaki doktor ve eczacılar bana direk ilacı doğru kullanmadığımı söylediler. Ben de ertesi gün doktoru aradığımda ilaçtan değildir dedi, ama hayatımda yaşadığım en büyük mide ağrısıydı.
Bir hafta boyunca ne yemek yiyebildim, ne doğru düzgün su içebildim. Resmen açlıktan kilo verdim. 100 miligram bir antibiyotikten ne olur demeyin ve kesinlikle bütün ilaçların prospektüsünü okuyun, aldığım ilk ilaçta bu hale geldim. Bu ilacın piyasada olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar yan etkisi olan bir ilaç görmemiştim.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Zelis

Monodoks yüzünden ben de acile gidenlerdenim gece içip yatmayın ben öyle yaptım mide kanaması geçiriyorum sandım

Kardeşler

Doktorunuzun ilacı mide koruyucu suyla vermesi gerekiyordu

Fidan

Bu ilaç yüzünden ölümden döndüm mide ve yemek borum tamamen tahriş oldu ilaç değil bu zehir

Melike

Şu an nasılsınız geçti mi yan etkiler bende aynı sorunu 2 aydır yaşıyorum

Gülcan

Şimdi nasılsınız düzeldi mi?

Elif

İlacı kullanalı 4 gün oldu sadece ilk gün sabah mide bulantısı yaptı. İlk defa kullandığım bir ilaç. Bol su ile de içmiyorum. Onun dışında bir yan etkisi olmadı. Bünyesi hassas kişilerde yan etkisi olmuş diye düşünüyorum.

Frida

Alakası yok bu kadar kuvvetli bir ilacı küçümsemeye kalkmayın bir tek sizde zararları olmamış yorumları okuyun. Böyle bir ilaç olamaz olmamalı.

Deniz

Aynı ilaçtan dolayı (monodoks 100 mg ) midem cayır cayır yanıyor Ve aşırı mide bulantısına neden oluyor istifra edince zehir gibi çıkarıyorsun Yediğim her şey boğazıma tekrar geliyor Doktorumun ısrarla verdiği bu ilaca mide koruyucu bile fayda etmiyor bu yüzden ilacı kullanmıyorum İlaç dediğin deva olur bu ilaç resmen zarar veriyor

Celtis İlaç Dexpadu İlaç Şikayet

30 Mart 2024 08:23

Antibiyotik Yan Etkileriyle Zor Anlar

17 Ekim 2024 10:00
Antibiyotik Yan Etkileriyle Zor Anlar
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kullandığım İlacın Yan Etkileri Ve Etkisizliği Hakkında Şikayetim

31 Mayıs 21:10