Deva Hastanesi Gaziantep Deva Hastanesinde Neler Oluyor

04 Aralık 2023 23:12

Yeğenim H**** S****** 01-12-2023 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu nedeniyle, Gaziantep Üniversitesi Hastanesine ambulans ile acilden giriş yapıldı. Burada gerekli tedavileri yapıldıktan sonra devlet hastanelerinin yoğun bakım servislerinde yer olmaması gerekçesi ile tekrar ambulans ile 112 acil tarafından Gaziantep Deva hastanesine sevk edilmiştir. Sevk edilmeden önce acildeki doktorlar ve gelen ambulanstaki yetkililer yapılacak tedavilerin tamamının ücretsiz olacağının bilgisini tarafımıza sözlü olarak söylemişlerdir. Yoğun bakıma alınan yeğenim 2 gün boyunca burada Yoğun bakımda kalmış ve 04-12-2023 tarihinde taburcu işlemleri için hastaneye gelmem söylenmiştir. Yoğun bakıma yatırılırken sanki bankadan kredi çekiyormuş gibi abartısız 20 kadar kağıda imza attırıldı. Taburcu işlemi yapılırken 8100 TL ücret talep edilmiştir. Ben yoğun bakımdan para alınmıyor diye söylediğimde, 9 tane film çekildiği ve her film ücretinin bin lira olduğu, ve bunun 9 bin lira yaptığı %10 indirim yaptıkları için 8100 lira ödemem gerektiği konusunda hastane yönetimi ısrarcı bir tavır sergilemiştir. İşin komik tarafı bu ödemeyi kredi kartı ile yapayım dediğimde kredi kartının geçerli olmadığını söylediler. O zaman ibana nakit atayım dediğimde böyle bir ödeme yöntemi olmadığını özellikle sadece nakit alabileceklerini söylediler. Ödeme yapmadanda hastanın elbisesini değiştirmeye bile müsaade etmediler, ve taburcu işlemini gerçekleştirmediler. Ambulans ile ücretsiz tedavi bilgisi verilerek geldiğimiz hastahanede 8100 TL ödedik. Üstelik ödeme yapmadan yeğenimle görüştürmediler, kesinlikle çıkışını vermediler. Ödediğim faturayı bile tekrar ben isteyince verdiler. Gaziantep Deva Hastanesinin bu konuda haksız para aldığını düşünüyorum. Yetkililer tarafından tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Kan Ücreti Ve Sadece Nakit Ödeme Zorunluluğu

21 Nisan 2025 15:11

18 Eylül 2024 20:24
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

Ncr International Hospital Yoğun Bakımdan Para Alıyor

15 Eylül 2023 23:45
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 13:21

18 Aralık 2023 20:17