Destek Patent Memnuniyetsizlik Extra Para Talebi Sözünde Durmama Anlaşmaya Uymamak

09 Haziran 2023 09:41

Destek Patent aracılığıyla pct başvurusu yaptık. Yani uluslararası araştırma yöntemini kullandık. Ödemeleri yaptım ve sözleşmede kesinlikle sonuçlanana kadar başka bir ödeme yapmayacağımızı yazılı olarak anlaştık. Mail olarak tüm yazışmalarımız kurumsal olarak kaydedildi. Pct araştırma raporunun sonucuna itiraz şeklinde yasal süreçlerin olması adına cevap yazmalarını istedik. Ancak hukuken tekrar geri yazmak için ek ücret talep ettiler. Kendilerine gerekli masrafları ödeyeceğimizi, harç giderlerini ve çeviri ücretini ödeyeceğimizi belirttik, ancak Destek Patent ekstra bir ödeme talep etti. Ek ödeme yapmayacağımızı ilettik, ancak Destek Patent kabul etmedi ve talep etmeye devam etti. Sözleşmemizin içeriğini Destek Patent ve Türk Patent Kurumuna toplu mail ile iletmeme rağmen talep etmeye devam ettiler.

Ayşe
Ayşe

Selam arkadaşlar patent parası 8 ay önce 3 kategoride 4 bin verdim onay geldi 9 bin daha istediler bu tarz ödeme söylenmedi şu anda biri yazarsa sevinirim

Avers Patent Parasını Alıp İşini Yapmayan Firma

15 Şubat 2024 20:10

TR Marka Ve Danışmanlık Kötü Niyetli İşleyiş

25 Kasım 2023 00:30
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Become A Canadian Kanada'ya Yerleşme Konusunda Yanıltıcı Yönlendirilmek

10 Kasım 2023 09:01