Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Despina İç Giyim Hediye Gelen Ürünlerin Beden Değişimi Yapılmadı

08 Mart 2024 09:30

Ürün hediye geldi 2 adet pijama takımı bir ay olmadan beden küçük olduğu için değişime götürdüm giyilmesi ve etiketli ama değişim yapamayacağını söyleyen bir satıcıyla karşılaştım. Tüketici haklarımdan bahsettiğimde ise beni yanlış bilmekle suçladı. Şikayetçiyim ve gereğinin yapılıp özür dilenmesini istiyorum.

10 Mart 2024 13:52 (Şikayetten 2 gün sonra)
10 Mart 2024 14:02
10 Mart 2024 15:42

İftira atma potansiyelinizde var anlaşılan. Şirket politikanızda farklı bir prosedürünüz varsa iade ve değişim için bunu satış esnasında anlaşılır bir şekilde alıcıya açıklama yükümlülüğünüz var kimseyi hijyenik olmamakla suçlayıp bunun arkasına saklanamazsınız. Değişim yapılmak istenen iç çamaşırı olsa haklısınız. Kusura bakmayın mağazanıza her gelenin hastane çevresinden olduğunu ve hijyenik olmadığını söyleyip herkesi mikroplu gören bir satıcıdan alışveriş yapmak isteyen yapabilir

10 Mart 2024 15:54

Ayrıca hijyen konusunda madem bu kadar duyarlısınız direk sattığınız hangi ürün olursa olsun iade değişim yok diye belirtmelisiniz. Sizin bahsettiğiniz gibi 20 gün de dursa aynı bir saate bir başkasının evinde dursa aynı hijyen konusunda. Göz var nizam var ürünün ne durumda olduğunu görüyorsunuz

11 Mart 2024 08:33

Alınan iç çamaşırı değil zaten. Kimseye iftira attığım ya da yalan yere karaladığım da yok. Siz kendiniz değişim yapabileceğinizi söylediniz o zaman yapamayacağınızı satış esnasında bildirin. Gerçekleri söylüyorum. Yasal haklarımı tabii ki arayacağım. Dijital çağdaşız alışveriş yaparken puanlama ve yorumlarına hepimiz bakıyoruz ben memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum en doğal hakkım. Sizde kul hakkına girdiniz alınan kıyafetler yüzünden.

11 Mart 2024 12:17

26 Mayıs 2024 08:07

Kullanılmamış Üründe Değişim Ve İade Hakkım Reddedildi

03 Ağustos 2025 14:29
Hande sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 11:47

Venilife Giyim Değişim Yokmuş

14 Haziran 2025 18:55
Venilife Giyim Değişim Yokmuş

05 Ocak 2025 13:48
Junior. Kids_ Farklı Ürün Gönderdi!