Derya Dekor Alışverişte Hayal Kırıklığı

26 Kasım 2024 15:16

Çiçek Sepeti üzerinden 398644147 sipariş numarasıyla Derya Decor adlı satıcıdan 2 hafta önce çalışma masası aldım. Ürünü geçen hafta kurdum ve hatalı ürün olduğunu fark ettim, masa eğri duruyor. Sağ ve sol taraf arasında 3 cm'ye yakın yükseklik farkı var. 8 gün önce durumu Çiçek Sepeti'ne de Derya Decor'a da fotoğraflı olarak bildirdim. Çiçek Sepeti'nin müşteri danışmanı yok, yazılı bildirdim ama bir dönüş alamadım. Derya Decor'un da sadece WhatsApp hattı var, müşteri danışmanı yok, oradan bildirdim. Yalnız ilgi alaka sıfır; bir şey yazıyorsun, sabah yazdığına akşam bir kelime cevap yazıyorlar, bazen de hiç yazmıyorlar. Derya Decor, ayın 19'unda hatalı parçaları 25'inde yeniden göndereceğini yazdı, bekledim. 25'inde 'Bugün gönderiyor musunuz? ' diye tekrar sorduğumda evet dediler. Dün akşam ve bugün kargo takip numarasını istedim. Tek kelime dönüş yapmadılar. Anlayacağınız, bu firmalardan ürün alırsanız çok pişman olursunuz. İletişim ve çözüm sıfır. İnsanları sadece oyalayan ve çözüm üretmeyen firmalar. Şimdi 3 saatimi harcayıp kurduğum ürünü tekrar bozup iade edeceğim.

26 Kasım 2024 15:16

26 Kasım 2024 12:57
Yanlış Ürün Ve İlgisizlik Mağduriyeti
Yanlış Ürün Ve İlgisizlik Mağduriyeti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Çiçek Sepeti İletişim Sorunu Ve İlgisizlik

07 Şubat 2025 16:15
Neslişah sonuçtan hiç memnun değil

Neslişah
11 Mart 2025 00:03
Derya sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 00:56