Dermolife Güzellik Salonu Şikayeti

21 Kasım 2024 16:20

Telafisi olmayan gerçekler hakkında şikayette bulunmak istiyorum bugün bir sokak ortasında kalmış dahi olsa Vatan hak ve hürriyeti ihlal edilmemesi gereklidir Esenyurt tabela durağı dermolife işletmesi çalışanları tarafından zorlama durumuna alındım bu kişiler zorla kimlik bilgilerim ile aile üyelerimi üvey dahi olsa araştırmış kimlik bilgisi ile telefon ve adreslerini almış beni zorla küçük duruma almaya çabasını dahi hak savunması durumuna getirmişlerdir. Herhangi bir ülke gereği ile bilgi belgelemesi gereği ile düşüldüğünde belgesini hazırlatıyor belge karşılığımı göndermiyor benden malı sonuç değerim hakkında bilgi istiyor ve 9bin TL'lik kayba uğrattılar lütfen yardımcı olunuz.

04 Aralık 2024 03:48

Dermolife diye bir güzellik salonunu çalışanları tarafından zora konularak ben ve cilt tedavisi yapacağım amacıyla kandırılıyorum aşırı durumda ikamet ettiği çevre tarafından bu yönde desteklenmişler adeta kilit çevre durumu haline gelmişler kişileri kendi benliği ile seçerek zor duruma alarak aile baskısına aile horlanmaya varan sonuçlara kadar sürüklemektedir bu örgütsel yapının dağılıp sağlığımızın korunmasını istiyorum sayın adalet bakanına iletir misiniz lütfen rica ediyorum

Nurcan
Nurcan
04 Aralık 2024 04:14

İletişim numarası ikameti İstanbul Esenyurt tabela durağı üstü Meydan

Dermolife Güzellik Salonu'ndan Şikayetçiyim

25 Aralık 2023 16:47

08 Mayıs 2024 00:19
Simay sonuçtan hiç memnun değil

Dermolife Güzellik Salonu Güzellik Merkezi Şikayet

24 Eylül 2024 17:15