Deri Shoes (Samsun) Kötü İletişim Umutsuz Tavır

29 Nisan 2024 11:26

23 Nisan 2024'te %50 indirimden faydalanarak iki çift ayakkabı aldım. Beyaz olanı 24'ünde giydim, akşam beyaz çoraplarım boyandı. 25'inde siyah olanı giydim ve akşamın sonunda astarı inanılmaz şekilde ayakkabıdan çıktı. 26'sında mağazaya gittim, bayan yetkili bunun olabileceğini söyledi. Boya konusu da olabileceğini belirtti. Numaramı aldılar, ayakkabıyı bıraktım ve çıktım. 29'unda gittiğimde, ayakkabılarımın verdiğim poşette depoda durduğunu gördüm. Hiçbir işlem yapılmamış, sadece bir astar yapıştırılacaktı. Yine yetkili bayan, 21 günde işlem yapılmadığını, hafta sonu olmasının etkili olduğunu söyleyerek özür yerine bahaneler üretti. 'Verin' dediğimde 'siz bilirdiniz' gibi kayıtsız tavırlar sergiledi. Ben de bir işletmeciyim ve savunduğum şey hep şu: İnsanlar önce güvenilirliği satın alır. İletişim konusunda çok kötü bir deneyim yaşadım ve artık bu mağazayı her yerde konuşacağım bir yer olarak anlatacağım.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Miss Liya (Missliyabutik) Beyaz Pantolon Alışverişimde Karşılaştığım Sorunlar Ve Mağaza Deneyimim!

Gamze
03 Haziran 2024 04:09
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
27 Ocak 16:55
Samet sonuçtan hiç memnun değil

1290 Square Meters Personeli İşinin Yapmıyor

Samet