Tuncay sonuçtan çok memnun

Dentadent Ağız ve Diş Sağlığı Denta Dent Bakırköy Neden Yanıt Vermiyor.,

15 Eylül 2024 07:18
Tuncay'ın Teşekkür Mesajı
“Uzlaşma sağlandı teşekkür ederim.,”

Denta Dent Bakırköy'de yaptırmış olduğum implantlar yerinden çıktı. Bunun için yerlerinden çıkan implantlar için G**** Hanım randevu ayarladı ve tekrar her iki implant takıldı. Bu işlemler için Londra'dan geldim. Tedavi sürecinde iletişim sağladığım G**** Hanım her mesajıma yanıt verirken son 3 mesajıma yanıt vermedi. Bu nedenle buraya yazmaya karar verdim. 1- Yurt dışından geldiğim için benim kliniğinize hangi neden ile geldiğimi belirten bir yazıya ihtiyacım var. Çünkü bu yazı çalıştığım yere verilecek. Bu çok gerekli. Bu yazı henüz verilmediği gibi tarafıma bir cevap gelmedi. 3 gündür mesaj atıyorum. Bir müşteriyi önemsememek ya da ihmal etmek; evet, Denta Dent Bakırköy'de ben bunu yaşıyorum. 2- Toplam €4500 ödedim, faturam €3000'e denk geliyor. Lütfen bir açıklama bekliyorum. 3- İmplantlar takılmadan arada geçen süreçte geçici diş takılacağı bana sözlü olarak söylendi. G**** Hanım bu sözü verdi fakat maalesef söylediği gibi geçici olarak takılacak dişler yapılmadan Londra'ya döndüm. Bu söz verilip yapılmayınca haklı olarak sizden bilgi almak istiyorum. Neden bu durumu yaşadım? Bir açıklama bekliyorum. Saygılar, Tuncay I***, Londra

Tuncay
Tuncay
22 Eylül 2024 18:52

Uzlaşma sağlandı teşekkür ederim.,

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 17:17
Kuşadası Beyaz Diş Polikliniğinde Yaşadığım Başarısız İmplant
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Diş Polikliniği Sefaköy Avrupa Diş, Yaklaşım İşleyiş Ve Birbirini Tutmayan İki Fatura

19 Nisan 2024 13:00

Dentadent Ağız Ve Diş Sağlığı İmplant Sonrası Bitmeyen Ağrı Ve Maddi Manevi Kayıplar Yaşadım

20 Ekim 2025 10:24