İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 18:24

2022 yılı sonunda, Danimarka’dan tüm ağız diş implant ve zirkonyumları yaptırmak için Türkiye’de bir aracı kurum vasıtası ile dent house kliniğe başvurdum. Fiyat açısından değerlendirip diğer seçenekler arasından bu kliniği tercih ettim. Yaptıranlar bilir, implant tedavisi 2 aşamalıdır. İlk aşama sonrası geçici dişler takılır, 3-4 ay sonrasında tedavinin ikinci aşamasında ölçüler alınarak zirkonyum kaplamalar takılır. 2 aşamalı bu tedavi planı için, 2 aşamalı bir ödeme planı konusunda bana yardımcı olundu.
Maalesef daha ilk aşamadan itibaren sorunlar başladı, yapılan geçici diş Danimarka’ya döndükten 1 hafta sonra düştü. Aracı kurum ile görüştüm, bir kliniğe gidip yapıştırmamı, tedavimin 2. Aşama ödemesinden düşeceklerini söylediler. ( geçici dişi bu şekilde yapan klinik olmasına rağmen, ücretini aracı kurum karşıladı )
2023 şubat ayında, implant yaptırmamın üzerinden 3 ay geçince tedavimin ikinci aşaması için büyük bir heyecan ile Türkiye’ye gittim. Yıllar sonra hayalim olan, güzel görünen ve sağlıkla yemek yiyebileceğimi düşündüğüm dişlerime kavuşacaktım. Ancak dent house kliniğin sorumluluk kabul etmeyen yaklaşımı nedeni ile mümkün olmadı. Zirkonyum kaplamalarım yapıldıktan hemen sonra daha uçağa binip Danimarka’ya dönmeden bir terslik olduğunu anlamıştım. Aslında dişlerimin estetik görünümü gayet güzel olmuştu, bu açıdan hiçbir şikayetim yoktu. Ancak dişler ağzımda tam oturmuyor, sağa sola oynuyordu, ilk başta yeni olduğu için alışmamın biraz zaman alacağını ve sabretmem gerektiğini düşündüm. Ancak durum öyle değildi. Günden güne bu sallanma artarak devam etti, yeni yapılan zirkonyum dişler iki ayrı noktadan küçük şekilde kırılmaya başladı.
Aşağıda dişlerimden sorun yaşadığım zamanlarda klinik ile de paylaştığım bazı fotoğraflarımı da paylaşıyorum. Herkes aynı değildir tabi ki ama kendi ülkemden bir yerin böyle davranması içimi daha da acıttı.
Ben Allah’a havale ettim, ancak başkaları da benzer sorunlar yaşamasın diye buradan yazıyorum.

06 Mart 2024 10:36

Yer şube Address Mecidiyeköy Mh. Kervan geçmez St İs m. K. 2 Sisli/İstanbul O*** Ö***

Durmaz sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisinde Sürekli Aksaklık Ve Güvensizlik

24 Kasım 2024 22:39

Dentadent Ağız Ve Diş Sağlığı İmplant Sonrası Bitmeyen Ağrı Ve Maddi Manevi Kayıplar Yaşadım

20 Ekim 2025 10:24

05 Ocak 2024 13:31