Patlamalı Çalışan Kombi Güvenlik Tehlikesi Yaratıyor

07 Kasım 2024 00:33

Yaklaşık 1 sene önce yeni daireme taşındım ve DemirDöküm Ademix model yoğuşmalı kombi taktırdım. Fakat kombi her devreye girdiğinde (sıcak su/ petekler vs.) şiddetli bir şekilde patlamayla çalışıyor. Bununla alakalı 3-4 defa DemirDöküm'ü arayıp teknik servis çağırdım. Ama gelen arkadaşlar her şeyin normal olduğunu bir problem olmadığını dile getirdiler. Hatta bir keresinde de baca analizi yapacaklardı onu da yapmadılar. Sorunum hala devam ediyor ve kombi hala şiddetli bir şekilde patlama yapıyor. Geceleri tedirgin olduğumuz için doğru düzgün uyuyamıyoruz bile. Sonuçta gaz bu ihmale gelmez. Hem maddi hem manevi zarar bu bize. Korkuyoruz bir gün en kötü senaryoyla karşılaşacağız diye. Garantim devam ediyor. Bununla alakalı cihaz değişimi talep ediyorum. Muhtemelen kombi hatalı yapılmış. Eke en sonki teknik servis hizmet belgesini PDF olarak ekledim. En kısa sürede sorunumun düzelmesini talep ediyorum.

07 Kasım 2024 09:02 (Şikayetten 8 saat sonra)
Cem
Cem
16 Kasım 2024 16:46

Şikayetime istinaden müşteri temsilcisi tarafından arandım ve 7 Kasım günü bir kayıt oluşturuldu. Geçen hafta Cuma günü baca analizi yapılması için de teknik ekipten biriyle görüştüm. Bana bu hafta içinde gelip baca analizi yapılacağı söylendi. Gelen giden olmadığı için Çarşamba günü müşteri hizmetlerini arayıp kaydımın ne durumda olduğunu öğrenmek istedim ve düne, yani Cuma gününe teknik ekibin gelip arıza tespiti yapacağı konusunda bilgilendirildim. Buna istinaden bana bir numara verdiler orayı aradım, oradaki kişi baca analizi yapmak için gerekli olan cihazın arızalı olduğunu belirtti. Yalnız ben bu sıkıntıyı 1 senedir yaşıyorum. Geçtiğimiz kurban bayramında da baca analizi yapmaya geleceklerdi aynı sebepten dolayı gelen olmamıştı. Yaz mevsimi olduğu için pek üzerinde durmamıştım ama sorunum hala devam ediyordu. Şimdi ise yine baca analiz cihazının arızası nedeniyle geçiştiriliyorum. Koskoca şirketin teknik servisinde başka baca analiz cihazı yok mu yani? Müşteri hizmetlerine kombim patlamalı ve sarsıntılı çalışıyor diyorum oradaki hanımefendi de laubali bir şekilde "o patlamalı çalışmıyordur da" diyor. Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz kardeşim? Müşteri memnuniyetiniz bu mu? 1 hafta daha bekleyeceğim. Eğer sorunum çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Hatta bununla alakalı sigorta şirketimle görüşüp onları da bu konu hakkında bilgilendireceğim, ne yapılması gerekiyorsa yapacağım.

06 Aralık 2024 10:57
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 19:23
DemirDöküm Kombi Mağduriyeti: Teknik Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Ali sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi: Çözülmeyen Sorunlar Ve Güvensizlik

21 Mart 2025 23:34
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 10:29
Baycan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi Sorunu Ve Çözüm Arayışı

18 Ekim 2024 14:19