Defi-ethc.com Yanıltması!

22 Mayıs 2024 17:53

Defi ETH madenciliğine yatırım yapmamı öneren bir kadın, Telegram üzerinden 'a***' adıyla yanlışlıkla mesaj attığını belirterek iletişim kurdu. Bu projeye yatırım yapmamı ısrarla tavsiye etti ve bizzat deneyimleyip kazançlarının ekran görüntülerini gönderdi. Yüklü miktarda parası olduğunu ve günlük 5000 USDT kazandığını iddia etti. Ben de Trust uygulamasını indirerek hesap oluşturdum ve birkaç gün sonra kazanç elde etmeye başladım. Daha sonra 'ödül etkinliğine katıldınız' şeklinde bir bildirim aldım ve 3 ETH kazanacağım söylendi. Bu ödülü, 5000 dolarlık yatırımı tamamladığımda alabileceğim belirtildi. İletişimde olduğum kişi, ödülü alabilmem için sürekli ek yatırım yapmamı istedi. Param olmadığını belirttiğimde bana 1800 dolar verebileceğini ve kalan miktarı kendisinin tamamlayacağını söyledi. Ancak yatırım yaptığım parayı çekemedim; hesabım bloke edilmişti. Daha sonra tekrar para yatırmamı önerdiler. 2500 dolarlık bir kaybım oldu. Bu kadın, işin gerçek yüzünü buradaki şikayetleri okuyunca anladım. Kadın, adım adım uygulamayı nasıl kullanacağımı tarif etti ve istediğini elde ederek 2500 dolarımı bloke ettirdi.

profile profile profile

Gökhan
Gökhan

Merhaba bu söylediklerinizin aynısı banada oldu 17.000 USD gitti siz alabildiniz mi parayı benim başıma bugün geldi bu olay benim param steka da gözüküyor

defi-ethccom-yaniltmasi-1.jpg
Onr
Onr

Hayır alamadım gitti yani imkansız Alman

Nida sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2023 12:04
"1=404=400=0094 WP hattından çözdüler teşekkür ederim"
Nida sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 21:10