Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Dedeoğlu Baklavaları Dedeoğlu Baklava Amatörce Yonetim

29 Eylül 2024 18:45

Dedeoğlu baklavanın resmi sitesinden online baklava siparişi verdim... Önceden şirketimize ara ara söylediğimiz için tadını beğenirim. Evimde misafirlerime çok güzel bir baklava yedirme hayali de kurarken saatler geçmesine rağmen sipariş ettiğim ve ödemesini online olarak yaptığım baklavalar gelmedi.

Bu konu hakkında şubeyi aradım şubenin efendim çok özür dileriz sitemiz bayağı yeni değil uzun süredir çalışmadığını müşterilerin bu yönde mağdur olduğunu kusura bakmayın dediler. Bununla alakalı o kadar mağdur olduğumu baklavanın gelmediğimde fiyatlarını da güncel bu şekil olmadığını daha yüksek olduğunu söylediler.

Neyse ben tabii ki siparişi iptal ettim artı paranın yatması için 4 gün geçti hala parayı da yatırmadılar ve aradığınızda halledeceğiz çözeceğiz müdüre ilettik gibi amatörce davranışlar içerisine girdiler artık bir daha dedeoğlu baklava söylemeyeceğim böyle bir firmaya bu tarz hareketler yakışmadı.

14 Eylül 2023 00:41
Ali sonuçtan çok memnun

14 Mart 2024 13:32
"İlgili kurumdan Elif Hanım. Aradılar ilgilendiler ve sorunu çözdüler. İlginiz için teşekkür ederim, üst üste geldiği için biraz aşırı tepki gösterdim."
Burcin sonuçtan hiç memnun değil

Baklavacı Hacıbaba Oran Şubesi Personel Davranışı

28 Mart 2024 18:16
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Baklavacı Güllüoğlu Efkan Güllü (Gaziantep) İnternet Sitesinde Tüketiciyi Eksik Bilgilendirme

01 Mayıs 2024 07:45