Kenan sonuçtan çok memnun

MR No Dardanel'in Sattığı Küflü Sandviç

24 Temmuz 2024 20:13
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetime istinaden tekrar arayıp hediye yollandı, hatalarının arkasında durdukları için teşekkürler”

19.30 sularında şok marketten aldığım MR no Dardanel markalı sandviç küflü çıktı yemek üzereyken fark ettim ve anında gittim iadesini aldım, böyle küflü ürünleri para kazandığınız insanlara nasıl satabiliyorsunuz? Her şeyi geçtim tarihi geçmemiş bir ürün nasıl küflenebilir? Konuyla alakalı tarafıma geri dönüş sağlanmasını istiyorum.

25 Temmuz 2024 11:13

Beni aradılar ve bu siteye yazılan aynı türdeki şikayetlere verilen yanıtın aynısını verdiler dediklerine göre üründe sorun yokmuş pakette açıklık olabilirmiş. E inanmıyorum öyle olduğuna asla ama diyelim öyle o zaman paketlemesini iyi yapamıyorsunuz demek ki? Veya kullandığınız paket kaliteli değil hadi birinde denk geldi ikisinde denk geldi kaç kişiye denk gelebilir bu durum? Ben bu markadan hep sandviç vs alırdım ama bir daha asla asla asla, insan sağlığıyla oynayan bir firma.

30 Temmuz 2024 12:55

21 Ağustos 2023 13:34
MR No Dardanel Küf
MR No Dardanel Küf
Selin sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 16:03
Dardanel Sandviçe Küflü Peynir Konulmuş
Dardanel Sandviçe Küflü Peynir Konulmuş
Tunay sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2025 16:49
"Hızlı geri dönüşünüz ve geçmiş olsun dileklerinizden dolayı teşekkürler"
Küflü Peynirli Sandviç Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Can sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 12:02