Danone Tikveşli Ürününden Çıkan Madde!

Ahmet
30 Haziran 2024 15:18

Marketten Almış olduğum Danette nin içinden çıkana bakın Allah tan fark ettik çocuk açmıştı çok şükür yememiş.

1 Temmuz 2024 15:55 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Ahmet D. Merhaba, Şikayetinizle ilgili yardımcı olabilmemiz için hafta içi 08:30-17:00 arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Danone Tikveşli

BİM Şahintepe Danone Çikolatalı Süt Tadı Zehir Gibi, Son Kullanma Tarihi 2027 Olmasına Rağmen

BİM Şahintepe Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi şubesinden aldığım Danone çikolatalı süt ürününün son kullanma tarihi 2027 ol...

Danette Çikolatalı Pudingde Küflü Ürün Görüldü Ve Değişim İstiyorum

Danone markasına ait Danette çikolatalı puding ürününü 6 Eylül Pazar günü İstanbul Eyüp bölgesinde Getir uygulaması üzer...

Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Üründe Ekşi Tat Ve Koku Şoku

Salihli’deki Migros şubesinden aldığım Activia 4’lü çilekli ürünü bugün açtığımda, yoğurdun kokusunun ve tadının ekşi ve...

1 Destek1 Yorum

Menekşe
Danone Activia Yoğurt Çürük Çocuğum Yedi Döküntüler Meydana Geldi

Danone ActiviaYoğurt Çürük Çocuğum Yedi Döküntüler Meydana Geldi

Sevilay
Danone Tikveşli Çürük Süt!

Danone TikveşliÇürük Süt!

Fatma