Danimarka Konsolosluğu 13. Maddeden Ret Yedim

23 Mart 2023 16:47

Bütün belgelerim ve davet mektubum olduğu halde 13. Maddeden red verdiler. Danimarka türklere vize vermiyor aradığımda ole dedi vsf.
O kadar emek ve yaptığım masraflar hepsi ziyan oldu nişanlım litvanyalı Danimarka'da yasıyor AB vatandaşı bizi aradılar konsolosluktan kanıt için her şeyi söyledik kanıtladık 10 gün sonra red verdiler kafalarına göre hiçbir şey bulamadılar. 2 tane firmada çalışıyorum mimarım 2 firmadan da geri döneceğime dair belgeler verdim izinliyim şeklinde uçak biletlerimi aldım dönüş şeklide yinede ret verdiler bahane yani Türk kimliğinden dolayı bunları yapıyorlar CİMER'e şikayet edeceğim.

23 Mart 2023 16:32

İstanbul Beyoğlu vsf den yaptığım aile ve arkadaş ziyareti Schengen vizemi Ankara Danimarka konsolosluğu red verdi bütün belgeleri eksiksiz bir şekilde sunduğum hale 13. Maddeden red yedim nişanlım Danimarka'da yaşıyor litvanyalı davet yolladı bana 1 hafta sonra Ankara Danimarka konsloslugu ikimizle telefonda görüşmek istedi her şeyi söyledik kanıtladık gidiş dönüş biletlerimi aldım 2 firmada çalışıyorum firmadan geri döneceğime dair belgeler sunduğum halde 13. Maddeden red yedim aradığımda vsf yi Danimarka Türkler'in vizelerini kabul etmiyor şeklinde oldu madem ole neden masraf yapıyoruz neden emek ve zaman harcıyoruz yazık ve CİMER'e de şikayet edeceğim

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Danimarka Konsolosluğu Vize Sürecinde Belirsizlik Ve Mağduriyet Yaşadım

16 Eylül 2025 15:01
danimarka-konsoloslugu-vize-surecinde-belirsizlik-ve-magduriyet-yasadim-1.jpg
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Danimarka Konsolosluğunun Türk Turistlere Vize Reddi Mağduriyeti

15 Eylül 2025 20:23