Dalle Group Dalle Markası Olarak Sipariş Verilen Farklı Firma Üretimi Olan Ürün.

31 Ekim 2023 22:021.076

Dalle.com.tr üzerinden 10 Ekim 2023 20239676 numaralı siparişim kapsamında Dalle BY1145-X Meyve-Sebze Kurutma Fırını 5 Katmanlı ürünü satın aldım. Ancak ilk çalıştırmada fan sesi dışında aralıklı olarak gelen farklı bir ses dikkatimi çekince sitede belirtilen WhatsApp numarası ile iletişime geçip sorunumu belirttim. Verilen cevap rezistans sesi olduğu ve zamanla kaybolacağı şeklindeydi. Ancak bu cevabı yeterli bulmayıp da inceleme yapmak isterken fark ettim ki; ürüne ilişkin sitede yer alan resim ile bana gönderilen ürün farklı. Dolayısıyla sitede ürüne ilişkin belirtilen paslanmaz çelik kasa özelliği de yok… Ayrıca ürünün alt kısmında yer alan etiket bilgisi de Dalle ürünü olmadığını gösteriyor. Bu sorunumu Dalle - Profesyonel Mutfak Ekipmanları e- mail adresine yazılı olarak ilettim. Cevap yazılmadı. Telefon ile arayarak da belirttim. Ancak faturada yazılan ürün bilgisinin önemli olduğuna yönelik cevap aldım. Bu bilgileri paylaşma nedenim ise distribütörüne güvenerek satın almak istediğimden farklı olarak teslim aldığım bir ürünü istekle kullanamayacak olmam. Maalesef bir tüketici olarak yanıltılmış olmam.

31 Ekim 2023 22:09 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Dalle markası patentli olarak Pars Endüstri firmasına yani bize aittir dolayısıyla etikette olduğu gibi Pars Endüstri ithalatçı olarak görünüyor. Herhangi yanıltma durumu yoktur. Bu ürünlerin tek ithalatçı ve marka sahibi Pars Endüstri firmasıdır. Ürünlerimizin hepsi 2 yıl garantili olup gene servis durumunda bizimle iletişime geçiyorsunuz.

Muzaffer
Şikayeti Çözüldü
1 Kasım 2023 09:30

Alışveriş için site iyi yapılmış güven veriyor firmanın ana distribütör olduğundan kuşku duyulmuyor ancak aksama yaşandığı an endişeleniyor şüphe duyuyorsunuz araştırma yaparak ulaştığınız adres Seferihisar çıkıyor sitede net bilgi yazmıyor sabit hat yok telefon sadece mobil ve aradığınızda bu kez açılmıyor WhatsApp'tan derdinizi anlatmak zorunda kalıyorsunuz