Daikin Yeni Takılan Ürün Şikayeti

16 Haziran 2024 20:353.498
Ali'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkürler ilginiz için halledildi sorun çözüldü

Daikin 18 binlik klima aldık. 1 ay önce kuruldu. İlk çalıştırdığımızda belli bir süre sonra iç üniteden su akmaya başladı. İçeri montajı yapan yetkili servisi arayıp şikayeti bildirdik. Geldiklerinde bir şey yok deyip ilgilenmediler. Şu an tekrar iç ünitemiz su akıttı ve sonrasında klimamız çalışıyor ama üfleme soğutma yapmıyor. Bayram günü mağdur olduk, tam lazım olan bir günde.

24 Haziran 2024 10:58 (Şikayetten 7 gün sonra)

24 Haziran 2024 12:00

Öyle de bu sıcaklarda o kadar para verdim kullanamadan böyle oldu hala iletişime gecen olmadı servis den

25 Haziran 2024 17:21

Hala herhangi bir iletişim bir gelişme yapmadılar çok pişman oldum aldığıma bir sürü para verdim

27 Haziran 2024 20:04

2 hafta oldu hala bir arayan soran olmadı böyle bsy görmedim bir sürü para verdim fakat servis iletisim kurmadı bike her gün genel merkezi aramaktan yoruldum pişman ve mağdur oldum

1 Temmuz 2024 16:10

Daikin mağdurum hala klima montaj yapıldı hemen sorun oldu ilgilenilmedi arıza giderilmedi arıza yı bırak arayıp soran bile olmadı hala bekliyoruz

3 Nisan 2025 13:23

Teşekkürler ilginiz için halledildi sorun çözüldü

Daikin Klimamızı Alalı 1,5 Ay Oldu, Hala Kullanamadık

16 Temmuz 2024 13:091.446

Daikından geçtiğimiz ay klima aldık, klimayı 10 gün kullandık sonra stop etti, çalışmıyor. Servis kaydı oluşturmak için ...

Daikin Fahiş Servis Ücretlendirmesi

13 Ağustos 2024 18:552.436

Daikin 18000 BTU klima 6 ay önceki servis sonrası kötü çalışmaya başladı. Tekrar servis talep ettiğimizde, bizi yönlendi...

Daikin Fahiş Servis Ücretlendirmesi

Daikin Klima Soğutma Sorunu Ve Teknik Ekibin Kötü Hizmeti

12 Ağustos 2023 13:533.535

"Firmadan tarafıma ulaşım sağlayan Leyla Hanım'a teşekkür ederim. Kendisinin ilgili yaklaşımıyla birlikte sorunumuz çözüme ulaşım sağladı."

Daikin Klima Aldık 2 Aydır Mağduruz

13 Haziran 2024 18:172.121

15 nisanda Daikin marka klima aldık geldiğinde radyatör kısmında ezik vardı servis ondan bir şey olmaz deyip kurulumu ya...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Daikin Klima Montajı İçin 1 Haftadır Bekliyoruz!

Daikin KlimaMontajı İçin 1 Haftadır Bekliyoruz!

Daikin Ayıptır Ayıp Çin Malı Aldık Sanki!

Daikin AyıptırAyıp Çin Malı Aldık Sanki!

Ömür
Daikin Klimada Dış İç Ünitede Arıza, Çözüm Üretmeyen Müşteri Hizmetleri