Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Mağdur Etti

29 Temmuz 2024 19:46

Daikin klima servisi 15 gündür gelmiyor. Markaya güvenip geçen sene İzmir a teknikten Didim Fevzipaşa daki sitemize klimalar aldık. Bu yaz itibariyle sıkıntılar yaşamaya başladık. Didimdeki servisler onlardan almadığımız için servis hizmeti vermiyor. Hastayım yoğunum bahaneleriyle arıza kaydımız her seferinde iade edildi ve bundan haberdar edilmedik. Bizden alsaydınız gelirdik Montaj yapanlar gelsin diyorlar İzmir servisleri ise bölgem değil gelemem diyor. Satarken gelip montajını yapıyor ama arızasına gelmiyor. Şikayet edin. Gelirler diyor. Müşteri hizmetlerindeki kayıtlar incelendiğinde başvurularımızın ve şikayetlerimizin bir sonuca ulaşmadığı görülür. Durum Bölge Müdürlüğüne bir dilekçe ile iletildiği halde bir gelişme olmadı. Teknolojisi alınan ürünün ne yazık ki servis hizmeti verilemiyor. Demek ki Daikin klima sadece satana kadar ilgi gösteriyor.

30 Temmuz 2024 10:18 (Şikayetten 14 saat sonra)

30 Temmuz 2024 14:04

Merhaba bu sabah genel merkezden arandım ve sorunum hakkında detaylı bilgi verdim. Ancak hangi servisin geleceği ve geliş zamanı ile ilgili bir dönüş yapılmadı. 20 gündür en kısa sürede dönüş yapılacaktır cevabı almaktayız. En kısa süreden be anlamalıyız?

01 Ağustos 2024 16:05

Merhaba hala servis bekliyorum ve hala didimde ulaşabildiğim servisler montaj yapan firma gelsin diyor. Servis hizmetiniz yok. Sadece satış hizmetiniz var. Her şey satana kadar. Kısaca marka büyük bir hayal kırıklığı.

14 Ağustos 2024 12:30
Daikin Klima Servis Hizmeti Sağlamıyor.
Özcan sonuçtan çok memnun

Özcan
12 Ağustos 2024 02:03
Daikin Servis Sorunu, Telefonlarına Cevap Vermiyorlar

Ahmet
24 Ağustos 2024 18:30
Daikin Daimi Klima Servis Sorunu
Smmm sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 10:47
Daikin Klima Montajının Yapılmaması