Gökhan sonuçtan çok memnun

Stepway Vites Geçiş Sorunu

Stepway Vites Geçiş Sorunu
15 Aralık 2024 23:23
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Arıza bildiriminden sonra Bölge Müdürü Yasin Bey yakından ilgilendi, aracın şanzıman motorları değiştirildi, şimdilik sorun gözükmüyor, inş. Başka sorun yaşamam, arıza onarım masrafı konusunda Yasin Bey & Uzunlar Bayi çok yardımcı oldular teşekkür ederim kendilerine.”

2018 model Easy R otomatik vites Stepway aracımda vites geçmeme ve göstergede üç çizgi hatası yaşadım. Şikayetvar'da yapmış olduğum kısa bir araştırmada, bu modelde kronik bir üretim arızası olduğunu gözlemledim. Bu üretim kaynaklı hatanın yolda kalmadan düzeltilmesini talep ediyorum.

16 Aralık 2024 08:20 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

10 Ocak 2025 17:10

Burak
Burak

Merhabalar ***** bey, şanzıman motorunu değiştikten sonra son 1 yıldır sorun yaşadınız mı? Bende de aynı sorun vardı şanzıman motorunu mu değiştirmem gerekiyor?

Dacia Otomatik Vites Arızası

Sinan
02 Mayıs 2024 12:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway'de Kronik Vites Sorunu

19 Ekim 2024 12:56
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Easy-r Otomatik Vites Problemi

12 Mart 2024 02:39