Stepway Vites Geçiş Sorunu

Stepway Vites Geçiş Sorunu
15 Aralık 2024 23:2324.336
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
Arıza bildiriminden sonra Bölge Müdürü Yasin Bey yakından ilgilendi, aracın şanzıman motorları değiştirildi, şimdilik sorun gözükmüyor, inş. Başka sorun yaşamam, arıza onarım masrafı konusunda Yasin Bey & Uzunlar Bayi çok yardımcı oldular teşekkür ederim kendilerine.

2018 model Easy R otomatik vites Stepway aracımda vites geçmeme ve göstergede üç çizgi hatası yaşadım. Şikayetvar'da yapmış olduğum kısa bir araştırmada, bu modelde kronik bir üretim arızası olduğunu gözlemledim. Bu üretim kaynaklı hatanın yolda kalmadan düzeltilmesini talep ediyorum.

16 Aralık 2024 08:20 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

10 Ocak 2025 17:10

Burak
Burak
14 Aralık 2025 18:25

Merhabalar ***** bey, şanzıman motorunu değiştikten sonra son 1 yıldır sorun yaşadınız mı? Bende de aynı sorun vardı şanzıman motorunu mu değiştirmem gerekiyor?

Dacia Otomatik Vites Arızası

Sinan
Sinan
2 Mayıs 2024 12:3837.296

2018 model (km 45 bin) 1.5 dCi easy-r otomatik Stepway aldım 2. El. 3 gün önce, bugün şanzıman arızası verdi. Kesik çiz...

1 Destek

Dacia Easy-r Otomatik Vites Problemi

Cem
12 Mart 2024 02:3934.472

2017 model (km 55 bin) 1.5 dCi easy-r otomatik Stepway aldım 2. El. 3 gün önce, bugün şanzıman arızası verdi. Kesik çiz...

1 Destek

Tümünü Gör
Dacia Jogger Araç Arızası Ve Garanti Problemi

Dacia Jogger AraçArızası Ve Garanti Problemi

Abdullah
Dacia Sandero Stepway Su Alma Sorunu!

Dacia Sandero StepwaySu Alma Sorunu!

Mazhar
Dacia Duster 1.3 Tce Egzoz Emisyon Uyarısı

Dacia Duster 1.3 TceEgzoz Emisyon Uyarısı

Lokman
Dacia Duster 2024 Dili Türkçe'ye Çeviremedim!

Dacia Duster 2024Dili Türkçe'ye Çeviremedim!

Mesut
Dacia Arıza Çözümü

Dacia Arıza Çözümü

Mithat
Kağıthane ABC Bayii Ve Dacia Sandero : Sıfır Araçta Büyük Pişmanlık!

Kağıthane ABC BayiiVe Dacia Sandero : Sıfır Araçta Büyük Pişmanlık!

Ümit

Öne ÇıkanKonular