Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

DSmart Usulsüz Abonelik Oluşturulması

24 Aralık 2023 07:44

Yıllardır kullanmakta olduğumuz D-Smart aboneliğimizle ilgili olarak firma tarafından aranarak uydu değişikliğinden dolayı alıcımızın değişmesi gerektiği belirtilmiştir. Bu işlem için 42 TL ödemekte olduğum Mega Plus paket ücretinin 91 TL'ye çıkacağını sözleşmenin bilmem kaçıncı maddesinde firmanın bu uygulamaya yetkili olduğunu söylemeleri üzerine kabul etmeyerek telefonu kapattım.

Daha sonra tekrar alıcı değişikliği için arandım ve 49 TL bedelle onay verdim. Alıcı başka bir şehirde ikamet eden ebeveynlerim tarafından kullanılmaktadır.

Bir ay sonra gelen faturalardan 42 TL olan aboneliğime ilave olarak 49 TL'lik yeni bir abonelik oluşturulduğunu anlayarak iptalini istediğimde cayma bedeli almaları gerekeceğini, 42 TL'nin çok uygun olduğunu falan söylediler. Uğraşmak istemedim.

Bu ay gelen SMS'lerde borcum olduğu, ödemezsem hizmetin kesileceği belirtiliyordu. Araştırdığımda 49 TL bedelli 3 adet yeni abonelik daha oluşturulduğunu fark ettim.

Tekrar çağrı merkezini aradığımda hiç ilgim olmayan adreslerde Eskişehir Odunpazarı vb. adıma abonelik oluşturulduğunu gördüm ve iptalini talep ettim. Bu konuda şüpheli olabilecek, beni arayan numaraları da kendilerine ileterek firma içerisinde bir inceleme yapmaları gerektiğini ilettim.

Çağrı açıldı ve bugün öğreniyorum ki kayıtlı telefonuma ulaşamadıklarından itirazımı kapatmışlar. Konuyla ilgili bilgi edinmem için kendilerini aramam gerekiyormuş.

İstedikleri zaman bana ulaşabilen, hatta çoğu zaman rahatsız edici boyutlara ulaşan firmanın bu yaklaşımı kabul edilemez.

Abonelik iptali taleplerimin derhal ücretsiz olarak yerine getirilmesini, aksi takdirde yasal işlemlere başvuracağımı firmaya bildirmek istiyorum.

10 Ocak 2024 09:42

Firma günlerce ne cevap verdi ne de aradı. Geçen hafta aradığımda şikayetimin haklı bulunduğu söylendi. Neden halen usulsüz aboneliklerin iptal edilmediğini sorduğumda benim arayıp talep etmem gerekiyormuş. Arada kopmalar ve tekrar aramalar sonucunda 1-1,5 saatlik bir uğraşı ile iptal taleplerimi aldılar. Ama bir hafta geçmesine rağmen bu abonelikler halen açık 🤦🏻‍♂️

11 Ocak 2024 09:37 (Şikayetten 18 gün sonra)

Merhaba Mehmet Bey, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Gerekli çalışmalar titizlikle sağlanmıştır. Adınıza açılan üç hesabın da iptal edildiğini bildirmek isteriz. Bilginize. Sevgiler, D-Smart

29 Ağustos 2024 11:01
Muas sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 14:13

Halil
10 Temmuz 2023 12:10
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Abonelik Yenilendi, Haksız Fatura Çıkarıldı

Muhammet