Nursel sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Çukurova Digital Mersin D Smart Servis Sorumsuzluğu

Nursel
31 Temmuz 2024 09:50

Mersin Çukurova dijital teknik personeli D Smart kutu arızası için geldi. Gelir gelmez kart yanmış 2500 TL kutu ve 400 TL servis bedeli istedi. Çok fazla değil mi dedim. Dur abla ben böyle yapmayacağım deyip benden onay almadan kutuyu değiştirdi. Borcun 2000 TL dedi. Neden 2000 bin kutu bedeli nedir dedim. Ben çalışanım bilmem bana söylenene bu dedi. Sonra sen kaç para verirsin şeklinde çirkin bir pazarlık yapmaya kalktı. Kabul etmedim. Kutuyu sökün arızayı D Smart'a gönderin incelensin sonra çıkan bedeli öderim dedim. Israrla sen vereceksin abla. Ben seni 2500 TL ödemekten kurtardım deyip durdu. Bayi yetkilisini aradı. Yetkili hanım bu akşam maç var 1000 TL olur dedi. Ayrıca parayı edilen nakit isterim dedi. Sorun devam ediyor. Kanallarımın bir bölümü açılmıyor. Sinyal arızası veriyor. Maalesef yetkili servis telefonlarını açmıyor. D Smart üzerinden servis kaydı oluşturuldu. Randevu için aradılar ancak gelmediler. Telefon ile ulaşılmıyor. D Smart satana kadar telefon ile bıktırıyor. Serviste açmayarak. Muhatap yok. Seyretmediğim kanallar için para ödüyorum.

31 Temmuz 2024 10:47 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Malımı Çalan Servisi D-Smart Evime Gönderdi

Oğuzhan
02 Nisan 2024 09:41

Murat
09 Ocak 15:54
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Yetkili Servis Ve Cihaz Değişiminde Yaşadığım Mağduriyet

Kemal
31 Mayıs 20:33
Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 14:20
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Cihaz Ve Kart Garantisi Yokmuş

Orhan