Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Malımı Çalan Servisi D-Smart Evime Gönderdi

Oğuzhan
02 Nisan 2024 09:41

D-Smart'tan TV hizmeti alıyorum. Bir süredir TV arkasına takılan d-Fix modül ile kullandığım kart arızalı hatası alıyordum. Uzun süre sorunum çözülemediği için üyelik iptali istediğim D-Smart müşteri hizmetleri bir sefere mahsus ücretsiz servis yönlendirip kartın değiştirileceğini söyledi. 01.04.2024 tarihinde evime gelen Mersin Tarsus'da ki Uzay Elektronik D-Smart bayisi modülü değiştirip içerisindeki kartı çalıp, yayın olmayan bir kanalı açarak eşime 24 saat bu kanal açık kalsın değiştirmeyin, TV kapatmayın. Yayın gelir. Gelmezse arayın çanak veya kabloda sıkıntı vardır diyerek evden ayrılmış. Ücretsiz servis hizmetine geldiği için kartımı çalıp yayın gelmeyeceğini bile bile sonrasında kablo ya da çanak arızanız vardı onu hallettim diyerek kartı takacak ve servis ücreti alacaktı. Kendisini bir çok sefer aramama rağmen telefonlara bakmayıp engelleyen Tarsus Uzay elektronik denen firma yetkilisinden ve evime malımı çalan birini servis diye yönlendiren D-Smart'tan şikayetçiyim

07 Haziran 2024 11:10

D Smart'ın daha önce evime yönlendirilen teknik servisin terbiyesiz ve iş bilmezliği yüzünden iptal ettirdiğim 8 yıllık aboneliğimden dolayı kullandığım modülü teslim etmek için Mersin Tarsusdaki bayiye gittim. Bayideki şahıs kendisini şikayet ettiğim için bana hiçbir işlem yapmayacağını ve modülü gidip Mersin'deki bayiye teslim etmem gerektiğini söyledi. Bayiliği şahsi çıkarları için kullanan iş ahlakı yoksunu arkadaşın bu tavrından dolayı modülü parçalayıp masasına koydum. Modülün teslim edilmemesinden kaynaklı doğacak ödemeyi kabul etmiyor ve herhangi bir ücret çıkacak olursa buraya ve BTK ya yazdığım daha önceki şikayetleri ve tarafınızla yapılan görüşmeleri delil olarak kullanıp Tüketici Mahkemesinde dava açacağım. Bunun gibi insanlarla çalışmaya devam ettiğiniz sürece eş dost ve tanıdıklarımda ki tüm abonelikleri iptal ettirip yeni abone yapmamanız için tüm sosyal medyalarda üzerime düşeni yapacağım.

02 Nisan 2024 10:00 (Şikayetten 19 dakika sonra)
11 Haziran 2024 12:33

Baki sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 11:08
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
16 Ekim 2023 16:16

Murat
09 Ocak 15:54
Doğuhan sonuçtan memnun

Doğuhan
18 Temmuz 2024 19:22
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
24 Ekim 2023 11:54