Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Cuwal Tesettür İade Yapmıyor

03 Ocak 2024 15:00

Cuwal Tesettür'den bir elbise aldım. Boy ölçüşünü sorduğumda bir şey demediler mankenin boyuna vs bakınca olur diye düşündüm. Çok kısa oldu. İade etmek istedim. Keyfi iade olmuyor diyorlar.

Neresi keyfi anlamadım. Boy ölçüşü vermiyorsunuz zaten nasıl anlayacağız. Diğerleri de öyle olur muhtemelen. Anlaşmalı kargoları var sözde onunla yollamamızı istiyorlar ( sadece değişim olabilir). Bu kargo için de 150 lira talep ediyorlar. Nasıl bir anlaşma anlamadım.

Umarım o siteden alışveriş yapmak isteyenler önce buraya bakar. Tüketiciyi mağdur etmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.

Duygu
Duygu

Teşekkürler bu yorum bana yardımcı oldu bende birkaç gündür elbise siparişi için bakıyorum boy ölçüsü sordum cevap veren olmadı mankene bakarak alacaktım ama en az 140 cm olmalı boyu sizi de okuyunca vazgeçtim teşekkürler hiç ilgili bir site değil insan fiyatlarının 10 ar 20 şer uygun olmasına aldanıyor ama sonra daha büyük sıkıntı

Aynur
Aynur

Rica ederim. Faydalı olmasına sevindim. Benim sorunum çözülmedi sadece enerjimi tükettiğimle kaldım.

Cuwal Tesettür'den Aldığım Mayoda Yaşadığım Sorunlar

05 Eylül 2024 14:14