Celil sonuçtan hiç memnun değil

crypto.com Yatırımım Bloke Oldu, Mağduriyetim Büyük!

11 Ocak 2024 13:43

Bu şirket kesinlikle güvenilir değil. Benim param gitti.
Crypto.com Defi Wallet uygulamasını indirdim ve yaklaşık 2679 USDT yatırdım (yaklaşık 85 bin tl). Günlük belli bir kazanç sağlanıyordu, ancak yaklaşık 1 gün sonra uygulamayı açtığımda beni bir çekilişe yönlendirdi ve 'Activity' başlığı altında 2 ETH kazandığımı gördüm.

Teyit etmek için temsilciyle görüştüm ve bana ödül kazandığımı, bu ödülün hesabıma geçmesi için 5 gün içinde 2321 USDT daha Defi Wallet'a eklemem gerektiğini söyledi. Bu kadar param olmadığını belirttim, ancak bu miktarı yatırmazsam hesabımdaki 2679 USDT yatırımımın tamamına el konulacağını ifade ettiler.

Param olmadığını ısrarla belirtmeme rağmen bana 5 günlük süre tanıdılar ve bu süre sona erdi. Müşteri temsilcisi ile iletişime geçtiğimde, bütün paramın bloke edildiğini ve artık kalıcı olarak geri alamayacağımı, çünkü bu durumun yönetmelikle düzenlendiğini söyledi.

Kanun ve yönetmelikleri talep etmeme rağmen cevap alamadım. Crypto.com Türkiye temsilcisi görevliye durumu iki ayrı mail hesabından şikayet ettim, ancak dönüş yapılmadı. Bu şirket kesinlikle güvenilir değil.

Benim param gitti, başkasının parası gitmesin diye bu mesajı atıyorum. Herhangi bir şikayet merci bulamadığımı düşünüyorum. Crypto.com Defi Wallet temsilcileriyle yaptığım tüm yazışmaları kopyalayıp kaydettim. Umarım ilgilenen bir merci çıkar.

profile profile profile

14 Mayıs 2024 10:03
Crypto.com Defi Walet Ve ETH Üçü
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 11:41

25 Mayıs 2024 10:17
Defi Wallet Crypto.com Hesap Blokesi
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

crypto.com Defi Wallet Hesaptaki Paranın Blokelenmesi

01 Kasım 2023 12:44
crypto.com Defi Wallet Hesaptaki Paranın Blokelenmesi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 11:07