Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 11:07

Merhaba, DeFi wallet yükledim. Cüzdan üzerinden hesabıma onayım olmadan erişilerek 5 bin dolarım bloke edildi ve çekildi. Uygulamadan yazıyorum ancak herhangi bir cevap alamıyorum. Siteye ulaşmaya çalıştım fakat hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor, sadece dalga geçiliyor. Birkaç hafta önce Telegram aracılığıyla hiç tanımadığım yurt dışından bir numaradan bir kişi tarafından yanlış numara olduğunu belirterek sohbet başlatıldı ve sonrasında madencilik havuzu hakkında gönderiler paylaşılarak teşvik edici mesajlar aldm. Ben de sadece denemek için siteye giriş yaptım ve tüm işlemlerde bu kişi tarafından yönlendirildim, yazışmalar kayıtlıdır. Daha sonra siteye para yatırmam ve sitede 24 saatte bir çekim yapabileceğim madencilik işlemi için yönlendirme yapıldı. Yönlendirmeye uyarak bir miktar yatırdım. Birkaç gün sonra hesabıma reklam içerikli bir ibare geldi ve aniden hesabım boşaltıldı. Siteye sorduğumda 'Ödül kazandınız, 10 bin dolar yatırmanız durumunda size 16 ETH gönderilecek' şeklinde bilgi verildi. Cevap yazmadım ve daha sonra o kişiye durumu sorduğumda, yapabileceğimi söyleyerek oyaladı. Siteden anlamadığım için bilgi araştırmaya başladım ve zamanla sitenin birkaç mağdurunun daha olduğunu gördüm. Para yatırsak bile blokeyi kaldırmayıp daha fazlasını istiyorlar. Şu an tüm birikimim bloke edilmiş durumda ve defalarca konu hakkında iletişime geçmeye çalıştım ama hiçbir şekilde yardım alamadım, sürekli oyalanıyorum. Site URL'si: https://nzm.5363om.vip/?invite_code=nS7mNi6e

01 Nisan 2024 11:39

Ödül falan istemiyorum ana param üzerindeki bloke kaldırılarak hesabıma geri iade edilmesini istiyorum.

Hasan

Anlattığın her şeyi bende yaşadım kardeşim son durum nedir söylermisin

Rodi
Şikayeti Çözüldü

Herkes bir bardak soğuk su içsin bende dahil

İnsanların çoğu şikayet açmıyor ve sanırım bu uygulamanında umurumda değil.

14 Mayıs 2024 10:03
Crypto.com Defi Walet Ve ETH Üçü
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 11:41

25 Mayıs 2024 10:17